Antena Meniu Search
x

A ucis şi s-a pozat lângă cadavru

O crimă înspăimântătoare, comisă de un român, ţine prima pagină a ziarelor din Italia. O tânără din Bacău, care lucra în peninsulă de mulţi ani ca îngrijitoare, a fost ucisă de iubitul ei.

Vezi și

De un sadism ieşit din comun, criminalul s-a fotografiat cu cadavrul, şi a trimis poza surorii victimei, în România. Moartea înfricoşătoare a româncei de 27 de ani a şocat Italia. Tânăra a fost ucisă pe 8 martie, chiar de ziua femeii.

Oribila crimă a avut loc într-o cameră de hotel din oraşul Gualdo Tadino, Perugia. Românca a fost găsită într-un lac de sânge de carabinieri.

Chiar sora ei i-a alertat. Tocmai din România. Individul îi trimisese o poză cu cadavrul şi mesajul "Uite, am omorât-o!". Bărbatul a încercat apoi să-şi ia zilele dar a reuşit doar să se rănească. A fost dus la un spital apoi audiat. Individul a recunoscut totul.

A spus că a ucis-o într-o criză de gelozie. Anchetatorii cred că şi-a premeditat fapta. Arma crimei, un cuţit, nu era luat din hotel. Cel mai probabil, ucigaşul venise pregătit.

Ofelia Bontoiu locuia în Italia de 6 ani împreună cu părinţii şi era angajată ca bonă la o familie din oraşul Umbria. Iubitul ei, român şi el, lucra în construcţii, în Anglia. Bărbatul a încercat de mai multe ori s-o convingă să se mute la el.

Sâmbătă, românca şi-a făcut bagajele şi le-a spus părinţilor ei că-şi urmează iubitul. Atunci au văzut-o pentru ultima oară. Anchetatorii încearcă acum să refacă, pas cu pas, ultimele ore din viaţa româncei.

Tânăra era, de loc, din Bacău. Pe pagina ei de socializare, mesajele îndurerate curg cu zecile.

"Dumnezeu să te odihnească în pace, îngeraşul meu frumos. Condoleanţele mele pentru fraţii şi părinţi tăi."

Daniel Barbu, iubitul ei în vârstă de 28 de ani, se află în acest moment în custodia autorităţilor italiene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » A ucis şi s-a pozat lângă cadavru