Antena Meniu Search
x

A uimit cu curajul său, însă acum se declară prea TRAUMATIZAT să se întoarcă la brutărie. Florin Morariu şi-ar putea schimba locul de muncă

Curajul brutarului Florin Morariu în timpul atentatului de la piaţa Bourough a fost aclamat de toată presa britanică, însă în ţară au existat voci care au criticat modul în care românul a reacţionat după atentatele din 3 iunie.

Curajul brutarului Florin Morariu în timpul atentatului de la piaţa Bourough a fost aclamat de toată presa britanică, însă în ţară au existat voci care au criticat modul în care românul a reacţionat după atentatele din 3 iunie.

Piaţa Borough, şi implicat localurile din această piaţă, şi-au deschis porţile la 11 zile după atentat, însă românul Florin Morariu nu s-a aflat printre cei care au revenit la serviciu.

Potrivit The Telegraph, patronul lui Morariu de la brutăria Bread Ahead, Justin Gellatly, susţine că românul este prea traumatizat să revină la muncă.

Citeşte şi Florin, brutarul român care s-a luptat cu teroriştii de la Londra, PUS LA ZID după ultima postare pe Facebook: "Acum ceri casă şi job, mă milogule? Ne pui în pericol ţara"

Pe acelaşi subiect

"Tot personalul de pe schimbul de noapte a fost afectat. Florin a aruncat cu un coş spre ei. El destul de traumatizat de ceea ce s-a întâmplat. Nu s-a întors încă la brutăria din Borough, am putea chiar să-i găsim un alt punct de lucru", a declarat Justin Gellatly.

La scurt timp după ce povestea românului a fost mediatizată, mii de oameni au aclamat curajul lui Florin Morariu, care a reacţionat în momentul în care teroriştii de la Londra au ajuns în Borough Market şi au început să înjunghie oameni, însă nu toate reacţiile apărute au fost laudative la adresa acestuia.

Citeşte şi A uimit o lume întreagă cu curajul său, iar acum vrea RĂSPLATA! Ce cere "EROUL de la Londra" Ambasadei României la Londra

Astfel, pe pagina sa de Facebook, Florin a fost jignit pentru faptul că este moldovean, şi a fost acuzat că se laudă cu fapta sa şi chiar că ar pune în pericol ţara noastră ca urmare a publicităţii de care are el parte.

"Acum ceri casă sociala şi job super plătit, ca premiu, mă milogule? Au apărut dovezi că nici măcar nu te-ai apropiat de arabi. Deja mai multe publicatii îţi demască minciunile. Mai vroiai si decoratie ...", a scris un internaut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » A uimit cu curajul său, însă acum se declară prea TRAUMATIZAT să se întoarcă la brutărie. Florin Morariu şi-ar putea schimba locul de muncă