Antena Meniu Search
x

Un adolescent s-a aruncat in fata trenului ca sa ramana fara picioare si sa poata cersi

Un tanar de 17 ani s-a aruncat in fata trenului ca sa poata cersi. Dupa o copilarie in saracie, a vrut sa ramana fara picioare, ca sa primeasca o paine de pomana. A dat vina pe o cearta cu mama lui, si ea ajunsa la capatul puterilor. Acum mai are o povara: trebuie sa ingrijeasca un copil infirm.

Vezi și

Un tanar debusolat al carui drum in viata s-a intersectat cu sinele de tren. La 17 ani, a calcat pe calea ferata dupa o cearta cu mama lui.

“Mama sta cu mine la masa. Cum vedeti dumneavoastra. Mananca, daca ma uit in fata ei, nu imi da sa mananc”, povesteste baiatul.

Baiatul a trisat moartea, dar a platit un pret imens. Trenul l-a lasat fara ambele picioare, asa cum si-a dorit in clipa de ratacire. A ajuns la spitalul din Neamt, insa cea care l-a crescut nu a apucat inca sa il viziteze. Nu poate lipsi de la lucru. Este singura care aduce bani in casa. O casa veche, cu geamuri sparte, garduri inclinate si acoperisul distrus.

Fiul ei fusese premiant, pana cand a abandonat scoala. A intrat apoi, de mic, intr-un cerc al viciilor. Vecinii sai spun ca incepuse sa se drogheze.

Scapat din mana si nemultumit de traiul umil, baiatul si-a cautat salvarea la un pas de moarte. Cu picioarele taiate ar fi putut trai din cersit.

Baiatul este in continuarea la terapie intensiva. Pana sa ajunga la el, mama lui ii cauta un carucior, in care isi va petrece restul vietii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un adolescent s-a aruncat in fata trenului ca sa ramana fara picioare si sa poata cersi