Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE ÎN DRUM SPRE BUZĂU! O tânără a murit sub ochii fiicei ei de 7 ani! Maşina s-a făcut praf, mama se grăbea, să nu întârzie la serviciu

Tragedie vineri înainte de prânz, în drum spre Buzău. O tânără a murit sub ochii fiicei ei de 7 ani! Maşina s-a făcut praf, mama se grăbea ca să nu întârzie la serviciu.

Tragedie vineri înainte de prânz, în drum spre Buzău. O tânără a murit sub ochii fiicei ei de 7 ani! Maşina s-a făcut praf, mama se grăbea ca să nu întârzie la serviciu.

O tânără în vîrstă de 35 de ani se grăbea să ajungă în municicpiul Buzău, pentru că urma să intre la serviciu de la ora 14. Conducea cu viteză, iar în dreapta o avea pe fiica ei de doar 7 ani. Acasă le aştepta un băieţel de 4 ani. Veneau de la bunici, din Sudiţi. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Mihail Drăghiciu, accidentul a avut loc pe DJ 203 D, în localitatea buzoiană Maxenu.

Într-o curbă, femeia a pierdut controlul volanului şi s-a lovit violent de un copac. În momentul în care la faţa locului au sosit echipajele de prim ajutor femeia mai avea semne de viaţă, dar a deceda tla scurt timp. Fetiţa a fost scoasă din maşină conţtientă, rănită la faţă şi la picioare A fost transportată la spital.

În urmă cu şase ani, în aceeaşi zonă, a avut loc un accident similar, doi tineri, soţ şi soţie, pierzându-şi viaţa, iar cei doi copii ai lor fiind grav răniţi.

Şoseaua este îngustă şi are numeroase denivelări, iar pe margine sunt plantaţi copaci. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » TRAGEDIE ÎN DRUM SPRE BUZĂU! O tânără a murit sub ochii fiicei ei de 7 ani! Maşina s-a făcut praf, mama se grăbea, să nu întârzie la serviciu