Antena Meniu Search
x

Accident de jumătate de milion de euro

O tânără de 25 de ani îi acuză pe medicii din Spitalul Judeţean Bacău că i-au distrus viaţa. Victimă a unui accident rutier, Silviana susţine că doctorii nu au tratat-o cum trebuie

Vezi și

O tânără de 25 de ani îi acuză pe medicii din Spitalul Judeţean Bacău că i-au distrus viaţa. Victimă a unui accident rutier, Silviana susţine că doctorii nu au tratat-o cum trebuie

I-ar fi schimbat abuziv numărul de zile de îngrijiri medicale pentru a muşamaliza dosarul penal. Tânără a dat spitalul în judecată şi vrea despăgubiri de 500.000 de euro pentru că în urma accidentului nu poate rămâne nici însărcinată. Este al treilea pacient care cere despăgubiri de la spitalul din Bacău.

Viaţa Silvianei s-a schimbat în urma cu patru ani şi jumătate. A fost implicată într-un accident provocat de un şofer care se urcase băut la volan. La primele investigaţii, medicii de la Spitalul Bacău au constatat că are o fractură la vertebra C7. Dar nu au ţinut-o internată. Diagnosticul a fost confirmat şi de Serviciul de Medicină Legală.

Pe parcursul anchetei, Silviana a constatat că un medic a modificat registrul de internări şi a pus un nou diagnostic, din care fractura nu mai făcea parte. Şi alcoolemia şoferului s-ar fi volatilizat. Actele medicale au cântărit mult în ancheta penală, spune tânăra. Şoferul care a accidentat-o a primit neînceperea urmăririi penale.

Silviana trăieşte numai cu analgezice puternice. Nu mai poate munci. Iar o eventuală sarcină i-ar pune viaţa în pericol. Ea îi acuză pe medici că nu au tratat-o prost. Acum cere despăgubiri de jumătate de milion de euro de la Spitalul Judeţean Bacău. Reprezentanţii spitalului nu vor da declaraţii până la finalizarea procesului. Anul trecut, spitalul a plătit unei paciente infectate cu HIV un milion de euro, tot în urma unui proces.

Recent, spitalul a mai pierdut un proces prin care un pacient ar urma să fie despăgubit tot cu o jumătate de milion de euro pentru că a fost infectat cu stafilocul auriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Accident de jumătate de milion de euro