Antena Meniu Search
x

Accident grav la Raliul Transilvaniei. Pilotul unui echipaj internat la spital, după ce s-a izbit de un stâlp în Valea Fericirii

Pilotul Chevon Lim (Coreea de Sud) va rămâne internat în urma accidentului de sâmbătă de la Transilvania Rally, etapă a Tour European Rally (TER), iar copilotul Martijn Wydaeghe va fi externat în cursul zilei.

- News.ro

Pilotul Chevon Lim (Coreea de Sud) va rămâne internat în urma accidentului de sâmbătă de la Transilvania Rally, etapă a Tour European Rally (TER), iar copilotul Martijn Wydaeghe va fi externat în cursul zilei.

'În urma investigaţiilor s-a confirmat un traumatism cranio-cerebral minor - gradul I la pilotul Chevon Lim, cotuzii la nivelul coloanei cervicale, la nivel toracic, al bazinului şi al antebraţului drept. Mai este prezentă o plagă prin contuzie pe scrotul drept. Mai urmează un consult şi probabil va mai rămâne două zile internat la Urologie', a declarat medicul şef al raliului, Cristian Ursu.

El a spus că Martijn Wydaeghe, copilot, a suferit o contuzie în regiunea mentonieră şi o contuzie în zona toracică, inghinal dreapta, urmând să fie externat în cursul zilei de sâmbătă.

Accidentul s-a produs la proba specială 5, care are loc în zona Valea Fericirii, unde o maşină a ieşit de pe traseu şi a izbit un stâlp.

"Echipajul Chevon Lim / Martijn Wydaeghe, aflat la bordul unui Hyundai i20 RS a fost implicat, în această dimineaţă, într-un grav accident în timp ce se aflau pe proba specială 5 - Valea Fericirii - prima a acestei zile”, au anunţat organizatorii Transilvania Rally.

Transilvania Rally se desfăşoară în perioada 4-6 mai şi are probe în judeţul Cluj şi circuite în comuna Floreşti şi în municipiul Cluj-Napoca. Printre participanţi se numără piloţi campioni la raliu ai Franţei, Italiei, Cehiei şi României.

Sursa: Agerpres, News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Accident grav la Raliul Transilvaniei. Pilotul unui echipaj internat la spital, după ce s-a izbit de un stâlp în Valea Fericirii