Antena Meniu Search
x

Accident groaznic la Suceava. Un tânăr de 22 ani în stare gravă, după ce a lovit cu maşina un cap de pod (Video)

Accident rutier în această dimineață cu un autoturism ce a ieșit în afara părții carosabile, după care a lovit un cap de pod, pe DN17.

Accident rutier în această dimineață cu un autoturism ce a ieșit în afara părții carosabile, după care a lovit un cap de pod, pe DN17, pe raza localității Stroiești.

Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, a intervenit la fața locului, unde șoferul mașinii era încarcerat.

Accident groaznic la Suceava. Un tânăr de 22 ani în stare gravă, după ce a lovit cu maşina un cap de pod

Pompierii militari au decopertat autovehiculul, cu accesoriile specifice, și au extras victima, conștientă, dar cu multiple traumatisme.

Accident groaznic la Suceava. Un tânăr de 22 ani în stare gravă, după ce a lovit cu maşina un cap de pod

Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, a fost predat echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean, care după stabilizare, l-a transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Accident groaznic la Suceava. Un tânăr de 22 ani în stare gravă, după ce a lovit cu maşina un cap de pod (Video)