Antena Meniu Search
x

Accident mortal la Raliul Transilvaniei

Doua accidente grave au umbrit desfasurarea Raliului Transilvaniei. Un bolid scapat de sub control intr-o curba a lovit in plin un spectator de 73 de ani.

Vezi și

Impactul l-a aruncat pe om intr-o rapa, unde si-a dat ultima suflare. Cu cateva ore inainte, o alta masina a iesit in decor, iar pilotul si copilotul au ajuns in stare grava la spital.

Accidentul a avut loc cu doar cateva minute inainte de finalul etapei a patra a raliului. Pilotul a taiat o curba si n-a mai putut sa controleze masina. Barbatul de 73 de ani a fost lovit in plin si purtat pe capota bolidului intr-o rapa. Omul locuia intr-un sat din apropiere, iar vestea a ajuns rapid la fiul sau.

Competitia a fost imediat oprita, pentru ca un echipaj SMURD sa ajunga la locul accidentului. Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru barbatul de 73 de ani.

Primele cercetari ale politistilor arata ca batranul s-a oprit sa urmareasca cursa intr-o zona interzisa. Nu era singur pe portiunea periculoasa, dar a fost cel mai ghinionist.

Pilotul si copilotul au scapat teaferi din impact. Florin Tincescu are 20 de ani si trei ani experienta in pilotajul profesionist.

Tot in timpul probelor de ieri, pilotul si copilotul unui echipaj din Ungaria au ajuns la spital, dupa ce autoturismul in care se aflau a iesit violent in decor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Accident mortal la Raliul Transilvaniei