Antena Meniu Search
x

Accident rutier grav pe o stradă din Constanţa. Trei oameni au fost răniţi

O plimbare în viteză s-a încheiat cu un accident grav, pe o stradă din Constanţa. Trei oameni au ajuns la spital, după ce un şofer grăbit, cu o pasageră pe locul din dreapta, a încercat să evite câţiva pietoni

Vezi și

O plimbare în viteză s-a încheiat cu un accident grav, pe o stradă din Constanţa. Trei oameni au ajuns la spital, după ce un şofer grăbit, cu o pasageră pe locul din dreapta, a încercat să evite câţiva pietoni

Din cauza virajului brusc, maşina a ajuns pe trotuar unde a spulberat o femeie şi s-a oprit violent în trunchiul unui copac. 

La câteva minute după accident, bărbatul şi cele două femei rănite sunt conştienţi, dar chinuiţi de dureri. Ambulanţele pornesc în grabă cu ei către spital, sub privirile trecătorilor curioşi.

Femeia spulberată de maşină a rămas nemişcată pe trotuar, până când medicii i-au sărit în ajutor. Nici şoferul şi pasagera lui n-au fost mai norocoşi. Bărbatul a călcat frâna la timp, încât să nu facă victime pe şosea, dar nu s-a uitat în jurul lui.

Zgomotul produs de impact a fost auzit chiar şi de locatarii unui bloc din apropiere.

Cei trei răniţi au rămas internaţi sub atenta supraveghere medicală. Şoferul grăbit este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier grav pe o stradă din Constanţa. Trei oameni au fost răniţi