Antena Meniu Search
x

Video Activităţi pentru elevii din Capitală în vacanţa de vară. Cât plătesc părinţii pentru o săptămână de distracţie

Vacanţa de la bunici s-a transformat în vacanţă urbană, iar "Aminitirile din copilărie" ale lui Creangă se scriu acum, mai modern, în grădiniţele şi şcolile de vară din Capitală. Ateliere în pădure, vizite la muzeu, experimente în natură ori bătaie cu apă. Sunt activităţi de vacanţă pentru cei mici. Părinţii îi lasă dimineaţa şi îi iau...cu greu seara, înapoi acasă. Plătesc şi 100 sau chiar 200 de euro pentru o singură săptămână de distracţie.

de Redactia Observator

la 13.07.2023, 20:40

Vezi și

Nu e curtea bunicilor, e curtea unei şcoli din Capitală. Şi chiar dacă bucuria celor mici se aude de la capătul străzii, activităţile sunt educaţionale şi nu doar distractive, spun profesorii. Elevii trebuie să tragă la ţinta fixă cu baloanele pline cu apă şi să adune punctajul obţinut pentru fiecare echipă în parte. 

Ce activităţi au desfăşurat educatorii alături de micuţi

Violeta, manager şcoală privată: Se desfăşoară sub formă de joc. Încercăm să atingem şi obiectivele educative care să îi ajute pe mai departe.

Premiul pentru câştigători a fost azi bătaia cu apă. 

Pe acelaşi subiect

Mădălina Iacob, reporter Observator: Am votat! Se vede clar că activitatea preferată a săptămânii este această bătaie cu apă. Au uitat copiii si de teme, si de scoala, si de părinţii care îi aşteaptă afară. Acest joc se prelungeşte de multe ori până seara târziu. 

Elevă: E amuzant, toata lumea e zapacita si urlam. Este o mare placere sa fim atat de bucurosi si sa simt foarte fericita! 

Jocul e cheia succesului pentru învăţare

Experimentele şi aventura le captează cel mai uşor atenţia şi reprezintă metode educaţionale adoptate de mult timp mai ales în ţările nordice. Şi nu doar în vacanţe, ci în timpul anului şcolar. În Bucureşti, părinţii plătesc pentru aceste programe între 500 şi 1.000 de lei pe săptămână.

Şi în Parcul Herăstrău am găsit o şcoală de vară. Copiii au în program activităţi sportive. X si 0 în natură e ceva nou pentru toţi. 

După atâta joacă într o zi caniculară o limonda rece a venit la ţanc! 

Copiii de grădiniţă au descifrat tainele biologiei la o expoziţie cu reptile din Bucureşti. Pădurea tropicală i-a fascinat pe toţi. 

Oana, educatoare: Ieşim, avem şi activităţi desfaşurate în grădiniţă, program de înot, program de robotică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Activităţi pentru elevii din Capitală în vacanţa de vară. Cât plătesc părinţii pentru o săptămână de distracţie