Antena Meniu Search
x

Actor român cu șansă la Globurile de Aur

Mai sunt trei zile până la gala Globurilor de Aur. Iar la Los Angeles se simte deja atmosfera de sărbătoare. Covorul roşu a fost deja întins la intrarea în hotelul unde va avea loc ceremonia.

Vezi și

 Mai sunt trei zile până la gala Globurilor de Aur. Iar la Los Angeles se simte deja atmosfera de sărbătoare. Covorul roşu a fost deja întins la intrarea în hotelul unde va avea loc ceremonia. Globurile de Aur sunt considerate cele mai importante premii din industria filmului, după Oscaruri. Actorul clujean Levente Molnar se numără printre favoriţii la trofee.

Numărătoarea inversă a început în celebrul cartier american Beverly Hills. Aici, la cel mai luxos hotel, se fac ultimele pregătiri pentru întâmpinarea starurilor pe 10 ianuarie. Covorul roşu e deja întins iar bucătarii au stabilit meniul.

Plicurile cu numele câştigătorilor sunt ferecate într-un seif dar speculaţiile pe această temă sunt mai mari ca oricând. Printre favoriţi este şi un român. Actorul clujean Levente Molnar joacă în filmul unguresc "Fiul lui Saul", nominalizat la categoria cel mai bun film străin.

Pelicula spune povestea a două zile din viaţa unui prizonier evreu din Ungaria forţat să lucreze pentru nazişti în camerele de gazare de la Auschwitz. Filmul a fost deja distins cu marele premiu al juriului la gala de anul trecut a Festivalului de la Cannes.

Dintre favoriţii americani, cele mai mari şanse la un trofeu le are, surprinzător, Lady Gaga. Ea este nominalizată la categoria cea mai bună actriţă în rol principal pentru serialul "American Horror Story Hotel."

Bătălia pentru cel mai râvnit trofeu, şi anume cel mai bun film-dramă se dă între peliculele "Carol" cu Cate Blanchet în rol principal şi "The Revenant: Legenda lui Hugh Glass" în care joacă eternul nominalizat la Oscar Leonardo di Caprio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Actor român cu șansă la Globurile de Aur