Antena Meniu Search
x

Actorul Mircea Albulescu a fost externat

Mircea Albulescu a fost externat de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde a fost operat pe cord! La ieşirea din spital a glumit cu jurnaliştii şi le-a spus că nu se duce acasă.

Vezi și

Mircea Albulescu a fost externat de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, unde a fost operat pe cord! La ieşirea din spital a glumit cu jurnaliştii şi le-a spus că nu se duce acasă

Ci într-un loc cu multe fete frumoase. Mircea Albulescu va fi internat într-un centru de recuperare din Bucureşti.

Mircea Albulescu a ieşit pe uşa Spitalului de Boli Cardiovasculare din Timişoara zâmbitor. A dat din mâini. ca la teatru şi a aplaudat. De la fereastră, câţiva pacienţi s-au transformat imediat în spectatori.

Actorul se simte bine acum. A fost supus unei intervenţii de triplu by-pass coronarian de către medicii din Timişoara şi şi-a revenit spectaculos. Operaţia a fost una extrem de dificilă pentru cei 80 de ani ai maestrului. Mai ales că avea deja un stimulator cardiac.

Mircea Albulescu a trecut cu zâmbetul pe buze şi de operaţie, şi de prima perioadă de spitalizare. Dar n-a scăpat de spitale, încă. Va fi internat şi la Bucureşti.

Actorul a plecat spre capitală cu avionul. Medicii i-au spus că nu există niciun pericol pentru o astfel de călătorie. Mai ales că actorul se ţine bine. pe proprile picioare.

Starea lui de sănătate se înrăutăţise în urmă cu o săptămână şi jumătate. La doar căteva ore după ce a jucat în comedia "Bădăranii", pe scena din Timişoara, Mircea Albulescu a acuzat dureri puternice în piept şi a ajuns la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Actorul Mircea Albulescu a fost externat