Antena Meniu Search
x

Actriţa Gabriela Dorgai a fost înmormântată

Actriţa Gabriela Dorgai a fost condusă, astăzi, pe ultimul drum. Sute de colegi, prieteni şi oameni care au admirat-o i-au presărat drumul spre cimitir cu flori şi au recitat poezii la priveghi

Vezi și

S-a aşternut doliul la Satu Mare. Actriţa Gabriela Dorgai a fost condusă, astăzi, pe ultimul drum. Sute de colegi, prieteni şi oameni care au admirat-o i-au presărat drumul spre cimitir cu flori şi au recitat poezii la priveghi

Criminalul ei este, însă, de negăsit. Şi cel mai grav e că încă o femeie a fost agresată, în această dimineaţă. Ea a avut noroc. Un martor a trecut prin zonă şi a intervenit la timp.

Un munte de coroane de flori, sute de oameni şi o poză într-un tablou. E chipul Gabrielei Dorgai. Actriţa a fost condusă pe ultimul drum de un alai impresionant. A fost ultimul act din prezenţa Gabrielei pe pământ.

Fiica Gabrielei a mers la cimitirul greco-catolic din Satu Mare singură. Zeci de colegi şi profesori au întâmpinat-o însă. Au încercat să o consoleze cu îmbrăţişări şi cuvinte frumoase.

Gabriela a fost violată şi ucisă. Iar criminalul ei e liber. Liber să atace din nou. Azi dimineaţă, o altă femeie a trecut prin clipe groaznice. A fost atacată iar anchetatorii cred că este vorba de acelaşi individ care a ucis-o pe actriţă.

După ce a ieşit din casa scării, femeia a apucat să facă doar câţvia paşi până când individul a început să o prindă de mână. A încercat să o tragă într-o zonă mai izolată, în faţa blocului. A avut noroc cu doi vecini care au trecut prin zonă, astfel că bărbatul s-a speriat şi femeia a scăpat.

În urmă cu patru zile, la o zi de la moartea actriţei, în acelaşi loc, ar fi fost atacată încă o femeie. Un tânăr e convins că a stat faţă în faţă cu vinovatul.

Un oraş întreg e în alertă. Iar poliţiştii nu au pe nimeni în cătuşe. Au audiat, până acum, 70 de suspecţi. Şi au restrâns cercul la patru. Nu au reţinut însă pe nimeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Actriţa Gabriela Dorgai a fost înmormântată