Antena Meniu Search
x

Video Acuzații grave la adresa unei profesoare de informatică din Dâmboviţa. Părinții reclamă abuzurile dascălului

Mai mulţi părinţi ai unor elevi de la o şcoală gimnazială din judeţul Dâmboviţa au reclamat comportamentul profesoarei de informatică. Oamenii spun că femeia îi jigneşte pe elevi şi că îi notează nedrept. Conform inspectoratului şcolar, profesoara nu este la prima abatare şi are mai multe sancţiuni primite în ultimii an.

de Redactia Observator

la 16.12.2020, 09:26

Vezi și
  • Profesoara de informatică predă la două şcoli din judeţul Dâmboviţa.
  • Anul acesta, când orele s-au desfăşurat online, din cei 110 elevi cărora le preda, profesoara a lăsat corigenţi 94, iar alţi şase au rămas cu situaţia neîncheiată.

Profesoara de informatică predă la două şcoli din judeţul Dâmboviţa. În Găeşti şi în Târgovişte. Părinţii elevilor din Găeşti reclamă abuzurile dascălului, care nu ar fi la prima abatere.

Cătălina Homeghiu, ISJ Dâmbovița: ”În 2016 doamna profesoară a fost sancţionată cu reducerea salariului de 15 la sută. În 2017 a primit avertisment. În 2018 o altă sancţiune pentru nerespectarea atribuţiilor de serviciu”.

Cei mai mulţi elevi au fost notaţi în acest semestru cu note de doi şi trei.

Cătălina Homeghiu, ISJ Dâmbovița: ”Evident, notele sunt de la unu la zece, dar profesorul trebuie să justifice această evaluare”.

Profesoara de informatică nu e la prima abatere

Colegii profesoarei spun şi că aceasta obişnuia să nu mai primească elevii în clasă dacă aceştia întârziau, deşi acest lucru este împotriva regulamentului. 

Anul acesta, când orele s-au desfăşurat online, din cei 110 elevi cărora le preda, profesoara a lăsat corigenţi 94, iar alţi şase au rămas cu situaţia neîncheiată.

Elena Șeran, director şcoală Târgovişte: ”Dumneaei nu a desfăşurat, în permanenţă, aceste activităţi sau a desfăşurat activităţile grupând elevii sau primindu-i la ore în mod selectiv”.

Profesoara este anchetată disciplinar

Carmen Vișoiu, director şcoală Găeşti: ”Dacă se constată că cele spuse de părinţi sunt adevărate se poate merge până la desfacerea contractului individual de muncă”.

Contactată telefonic profesoara nu a dorit să comenteze incidentul

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Acuzații grave la adresa unei profesoare de informatică din Dâmboviţa. Părinții reclamă abuzurile dascălului