Antena Meniu Search
x

Adi Minune a reuşit să-şi ia fata acasă, dar n-a scăpat de necazuri

Necazurile se ţin lanţ pentru Adi Minune. O ambulanţă a venit azi în faţa casei sale pentru unul dintre bunici, care n-a mai rezistat tensiunii.

Vezi și

 Necazurile se ţin lanţ pentru Adi Minune. O ambulanţă a venit azi în faţa casei sale pentru unul dintre bunici, care n-a mai rezistat tensiunii. Abia ieri familia a reuşit să-şi aducă fata acasă.

Cati, soţia lui Adi Minune, a luat-o de la Poliţie. Asta după câteva ore, timp în care Carmen le-a spus agenţilor că n-a obligat-o nimeni să fugă cu Franco, ci a făcut-o din dragoste. Iubitul major al fetei lui Minune a scăpat de plângere, dar a rămas deocamdată fără iubită.

După câteva ore la secţie, Carmen n-a ieşit aşa cum venise. De mână cu iubitul. Camuflată cu ochelari de soare şi şapcă, fata lui Adi Minune a plecat cu mama ei. Fără să mai zâmbească.

Carmen s-a urcat cu capul în jos în bolidul familiei şi n-a scos un sunet. Le vorbise destul poliţiştilor cărora le-a spus că a fugit de bună-voie de acasă. Din dragoste pentru un bărbat pe care tatăl ei nu-l vrea cu niciun chip de soţ.

Îndrăgostită sau nu, Carmen are 16 ani şi este încă minoră, iar Franco e major. Deocamdată e mulţumit că a scăpat de rigorile legii. Mai întâi, fata şi mama ei au stat de vorbă cu cei de la protecţia copilului, la poliţie. Iar după ce au ieşit din sceţie, ar fi mers undeva lângă Bucureşti, la o reunire de familie, cu grătare şi manele.

Banii n-aduc fericirea, dar Franco de la Ştefăneşti nu are destui pentru comoara lui, e convins manelistul. Îi alese el un alt Franco fetei, potrivit pentru pretenţiile lui, dar după ce Carmen va deveni majoră.

Carmen nu s-a căsătorit. Dar familia s-a consumat mult cât timp fata a stat fugită cu un bărbat. Adi Minune a dat-o în urmărire şi până la urmă Carmen şi Franco s-au întors. Astăzi la poarta vilei din Ştefăneşti a ajuns ambulanţa. Un bunic de 79 de ani al lui Adi Minune s-a simţit rău, după atâtea şocuri.

Chiar dacă de aseară Carmen s-a întors acasă, la profilul de facebook al iubitului e o poză cu ei doi împreună. Iar Franco spune acum că e "într-o relaţie deschisă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Adi Minune a reuşit să-şi ia fata acasă, dar n-a scăpat de necazuri