Antena Meniu Search
x

Adolescente ucise de un sofer grabit

Doua adolescente din judetul Buzau au murit si alte trei persoane au ajuns pe mainile medicilor dupa un tragic accident de circulatie

Vezi și

Barbatul de 31 de ani care era la volanul acestei masini a uitat ca in mainile lui sunt trei vieti. "Pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba la stanga, soferul autoturismului a pierdut controlul directiei de mers, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara", a explicat seful Politiei Rutiere IPJ Buzau, Vasile Nicolae.

Nici soferul dubei n-a mai apucat sa faca nimic. El a avut noroc si a fost scos in viata dintre fiarele contorsionate de martori. "Cu totii am ajutat sa scoatem persoanele din masina. Initial era o persoana pe carosabil inca mai supravietuia, iar in masina la fel, un barbat supravietuia si doua femei. Pe ele le-au eliberat pompierii", spune un martor.

"Echipajul de descarcerare a actionat pentru descarcerarea celor doua persoane din autoturism care se aflau pe bancheta din spate", a declarat Madalin Filip, de la ISU Buzau. Dar fetele s-au stins inainte ca medicii sa le poata ajuta.

Ceilalti doi barbati din masina si soferul autoutilitarei se afla acum in stare grava la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Adolescente ucise de un sofer grabit