Antena Meniu Search
x

Adrian Minune a facut accident cu Ferrari-ul!

Adrian Minune si-a facut praf frumusete de Ferrari. S-a intamplat in centrul Capitalei! Manelistul a intrat intr-o alta masina, condusa de o femeie

Vezi și

Copilul Minune al muzicii romanesti a dat iar lovitura. Nu cu un nou hit ci, din pacate pentru el, cu un accident. “Am trecut pe verde, a trecut si doamna pe verde, ne-am lovit. Accident cum i se poate intampla si tie si lui si lui”, a spus Adrian Minune.

A trecut pe verde in mare viteza, la volanul Ferrari-ului sau de 200.000 de euro, de pe Calea Dorobantilor, din Capitala. A facut stanga, dar n-a apucat sa vada ca o alta masina intrase deja in intersectie. N-a dat prioritate si s-au ciocnit frontal.

“Am auzit zgomotul si am vazut un nor de praf si s-a ridicat si un stol de porumbei. Ma duc, vad in mijlocul intersectiei si cand ma intorc, il vad si pe Adi Minune pe bordura. Si-am zis ca nu pot sa cred asa ceva. Mi-a picat fata”, a povestit un martor.

Nici Adi Minune, nici doamna nu au ajuns la spital. “Nu e ranit nimeni si nici altul nu a fost la volan. Eu am condus, uite, se vede”, a mai spus manelistul care a ramas sa dea explicatii pentru accident.

N-a baut alcool. Si totusi, politistii l-au amendat cu 900 de lei si i-au suspendat permisul pentru 60 de zile. Dar nu asta il doare cel mai tare. Ferrari-ul sau este distrus. Adrian Minune incearca totusi sa para vesel. “De ce sa ma doara sufletul? M-a durut sufletul cand a murit tata, cand am pierdut pe cineva din familie. O masina? Mergem cu o alta masina”, a mentionat acesta.

Cel putin pana cand bolidul va fi reparat. Nu degeaba plateste mii de euro pe an pentru asigurare.

Dar, din tot necazul, Adrian Minune s-a ales si cu ceva bun. S-a imprietenit cu victima sa si a anuntat ca-i va canta la ziua de nastere. Contracost sau nu - ramane de vazut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Adrian Minune a facut accident cu Ferrari-ul!