Antena Meniu Search
x

Afaceristul din comuna 23 August s-a sinucis din cauza datoriilor

A murit ars de viu, în propria maşină, pe marginea unui lac de lângă Olimp. E concluzia preliminară a legiştilor, în cazul morţii omului de afaceri din comuna 23 August. Bărbatul era înglodat în datorii.

Vezi și

Ar fi avut bani împrumutaţi şi de la cămătari, spun neoficial cunoscuţii. Pentru criminalişti, în acest moment, sinuciderea pare varianta cea mai credibilă. Ar mai fi avut o tentativă de suicid, în urmă cu doar câteva zile.

Zbaterile au fost doar în mintea şi în sufletul omului de afaceri. Viorel Vălimăreanu, patronul cherhanalei din 23 August şi administrator al lacului din apropiere, a fost găsit carbonizat în propria maşină.

Pentru Viorel Vălimăreanu, luni, 13 ianuarie, a fost ziua plăţilor. Ieri dimineaţă, şi-a trimis pescarii pe lac şi a dat ultimele telefoane.

De câteva zile, patronul îşi îneca necazul în băutură, deşi avea probleme cu inima. Creditorii îşi cereau sumele împrumutate şi îi băteau insistent la uşă. Unui singur partener de afaceri îi datora 40.000 de lei.

Afacerile mergeau tot mai prost. Iar cherhanaua de lângă lac nu mai văzuse turişti din vară. Viorel Vălimăreanu şi-a pus ieri patru butelii în maşina de teren, luată şi ea pe datorie, şi s-a oprit lângă lac. Câteva minute mai târziu, s-a auzit o explozie.

Buteliile din portbagaj au fost găsite deschise, scaunul omului de afaceri lăsat pe spate, iar uşile blocate. Indiciile i-au făcut pe anchetatori să se gândească, în primul rând la sinucidere. Mai ales că bărbatul ar mai fi încercat să se sinucidă.şi în urmă cu câteva zile.

Deşi era un om de afaceri cunoscut în zonă, Viorel Vălimăreanu era tot mai singur. Se despărţise de soţie, iar unul din cei doi fii îl părăsise, după o ceartă pe bani. Cu fiul vitreg, soţul artistei hip-hop, Marijuana, nu a vorbit niciodată. Deşi era bunic de câteva zile, falimentul în afaceri i-a îngropat bucuria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Afaceristul din comuna 23 August s-a sinucis din cauza datoriilor