Antena Meniu Search
x

Aglomeraţie mare la Delfinariul din Constanţa. Zeci de turişti stau la coadă pentru intra la spectacolele cu delfini

Vremea schimbătoare de la mare i-a adunat pe turiştii încă aflaţi pe litoralul românesc la Delfinariul din Constanţa. Zeci de persoane s-au la coadă pentru a intra la spectacolele cu delfini.

Vremea schimbătoare de la mare i-a adunat pe turiştii încă aflaţi pe litoralul românesc la Delfinariul din Constanţa. Zeci de persoane s-au strâns la coadă pentru a intra la spectacolele cu delfini.

Cu soarele bine intrat în nori, turiştii de pe litoral au căutat o alternativă pentru a se distra în vacanţa de la mare. Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu aglomeraţia de la Delfinariu.

Delfinariul are în prezent o capacitate de 1.350 de locuri şi este printre cele mai vizitate obiective turistice din Constanța, iar împreună cu Planetariul, Observatorul Astronomic, Microrezervația și Acvariul, sunt parte a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, situat la intrarea în Mamaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Aglomeraţie mare la Delfinariul din Constanţa. Zeci de turişti stau la coadă pentru intra la spectacolele cu delfini