Antena Meniu Search
x

Un individ care a agresat un copil de clasa a doua din Baia Mare, lăsat liber

E alertă printre părinţii din Baia Mare, după ce un individ filmat în timp ce agresa sexual un copil a fost lăsat liber. Bărbatul a pândit un băieţel de clasa a doua şi l-a atins indecent. Nici anchetatorii nu au reacţionat. Probele video nu li s-ar fi părut concludente.

de Redactia Observator

la 08.05.2019, 20:07

Vezi și

E alertă printre părinţii din Baia Mare, după ce un individ filmat în timp ce agresa sexual un copil a fost lăsat liber. Bărbatul a pândit un băieţel de clasa a doua şi l-a atins indecent, sub privirile nepăsătoare ale martorilor. Nici anchetatorii nu au reacţionat, pentru că probele video nu li s-ar fi părut concludente, potrivit unor surse. Abia după două săptămâni, presupusul pedofil a fost dus la expertiza psihiatrică, dar e tot liber.

Bărbatul abordează un copil şi îl mângâie pe burtă, sub privirile unui martor care nu intervine. Îl cheamă pe copil pe trepte şi se aşează lângă el, dar pleacă în momentul în care un alt martor intervine.

Doi martori au asistat pasivi la agresiunea copilului

Sunt imagini surprinse pe 25 aprilie, la intrarea într-un complex sportiv din Baia Mare. Un individ urmăreşte cu privirea un copil de opt ani.

Peste aproximativ un minut, bărbatul îl abordează pe băiat. Iar după o scurtă discuţie, începe să-l atingă. Şocant este că la câţiva metri distanţă, doi martori asistă pasivi la agresiunea sexuală.

Mama băiatului spune că "domnul era sub scări şi nimeni nu a luat nicio atitudine. Copiii sunt uşor influenţaţi şi nu sunt la vârsta la care să judece, să poată lua o decizie clară. O bombonică. Poftim! Şi l-am atras şi e gata". 

Într-un final, un alt bărbat care îşi aştepta nepotul să iasă de la înot a intervenit. Iar individul s-a făcut nevăzut. 

Se spune că deşi părinţii au depus plângere în ziua respectivă, a durat o săptămână să se deschidă dosar penal. Nimeni nu a putut explica de ce atât de târziu

Procurorii vor să afle dacă există o legătură între acest caz şi o agresiune de anul trecut

Anchetatorii au transmis, printr-un comunicat, că bărbatul care apare în imagini a fost identificat abia pe 3 mai. Potrivit unor surse, procurorul a decis să fie cercetat în stare de libertate.

Cinci zile, ancheta nu a înaintat. Abia miercuri, după ce cazul a apărut în presă, bărbatul, care neagă toate acuzaţiile, a fost dus la expertiza psihiatrică. Dar tot nu a fost reţinut. Este cercetat pentru agresiune sexuală, un abuz care lasă traume adânci în sufletele copiilor. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Agresiunea a avut loc în oraşul în care, anul trecut, o fetiţă de cinci ani a fost violată şi ucisă.

Cazul Esterei nu a fost elucidat nici până acum. Deşi au fost ridicate probe ADN de la locul crimei, anchetatorii nu l-au identificat pe asasin.

În astfel de situaţii, pedofilii sunt primii vizaţi. Pe baza acestor teste, anchetatorii ar putea afla dacă există sau nu vreo legătură între cele două cazuri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un individ care a agresat un copil de clasa a doua din Baia Mare, lăsat liber