Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri din ancheta în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Ce alcoolemie avea când ar fi căzut pe scări

Accidentul bizar în urma căruia mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost găsită în comă, în locuinţa ei din Iași, luni dimineață, se complică din ce în ce mai mult.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.05.2020, 07:13

Maria Macsim Nicoara este mezzosoprană la Opera Națională din Iași
Maria Macsim Nicoara este mezzosoprană la Opera Națională din Iași - Facebook/ Maria Macsim Nicoara
  • Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară e în comă de gradul 4, după ce a căzut pe scările din locuință.
  • Medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele ei de supraviețuire.

Noi detalii din anchetă au ieșit la iveală și pun sub semnul întrebării cele  petrecute în casa artistei de la Opera Națională din Iași.

Până acum se știe că Maria Macsim Nicoară ar fi căzut pe scări, ea ajungând la spital, luni dimineață, după aproape 8 ore de la accident, cu răni grave la cap, traumatisme la coloană și picioare, dar și cu nasul rupt și strivit

Anchetatorii iau în calcul o cădere pe scări, însă nu este deloc clar dacă această cădere, extrem de violentă după rănile provocate, s-a produs accidental sau victima a fost într-un fel sau altul împinsă, scrie ziaruldeiasi.ro.

Potrivit sursei citate, la internarea în Spitalul de Neurochirurgie din Iași, medicii i-au prelevat probe biologice cântăreţei, de unde a reieşit că în acel moment avea o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în sânge. Însă, cel mai probabil, la momentul căzăturii, în jurul orei 23.00, alcoolemia acesteia ar fi fost mai ridicată, undeva în jurul valorii de 1 la mie: o valoare de stare de ebrietate nu foarte avansată.

Anchetatorii au deschis un dosar de tentativă de omor după ce au aflat că, deși avea mai multe răni, solista a fost lăsată să zacă toată noaptea. Abia dimineață, soacra femeii a sunat la 112. 

Soţul artistei le-a spus anchetatorilor că a găsit-o prăbuşită lângă scări şi a dus-o în dormitor.

Mezzosoprana e acum pe moarte, în comă de gradul 4.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Dezvăluiri din ancheta în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. Ce alcoolemie avea când ar fi căzut pe scări