Antena Meniu Search
x

ALEX HOGEA, al 60-lea rănit din Colectiv, avea o poveste de viață cutremurătoare

60 a devenit un număr în lista morţii de la Colectiv. Un tânăr frumos de doar 19 ani s-a stins într-o clinică din Viena

Vezi și

 60 a devenit un număr în lista morţii de la Colectiv. Un tânăr frumos de doar 19 ani s-a stins într-o clinică din Viena. Alexandru Hogea a fost elev eminent, olimpic la engleză, ia acum era student în primul an la Automatică.

Alex Hogea a pierdut lupta cu viața după mai bine de trei săptămâni de chin. Era din Sinaia și fusese transportat pe 7 noiembrie la spitalul AKH din Viena. Tânărul avea 19 ani și era din Sinaia.

 Alex a fost elev al Colegiului Mihail Cantacuzino din Sinaia, până anul trecut, și studia  la Facultatea de Automatică și Calculatoare, de la Universitatea București. Medicii din România, apoi cei din Austria au încercat să îl salveze până în ultima clipă.

El a fost transportat ulterior la un spital din Viena, unde a stat intubat, iar starea lui părea că se ameliorase, însă trupul lui a cedat, duminică, sub povara rănilor foarte grave.

Pe 8 noiembrie, când Alex a fost transferat în Austria, părinții acestuia au ajuns cu o cursă de linie la Bruxelles, acolo unde li se spusese că va fi dus fiul lor, ulterior aflând că el a fost transportat la clinica AKH din Viena. Potrivit unor surse apropiate familiei, soţilor Hogea li s-a spus, la Spitalul Universitar, unde era internat fiul lor, că acesta va fi transferat la un spital din Bruxelles.

În condiţiile în care băiatul, aflat în stare foarte gravă, urma să fie dus cu un avion militar, părinţii tânărului s-au îmbarcat într-o cursă de linie şi au plecat la Bruxelles, acolo unde li se spusese că va fi dus fiul lor, spun sursele menţionate.

Potrivit acestora, ajunşi acolo, cei doi soţi au aflat că autorităţile au decis ca Alexandru Hogea să fie dus la Clinica AKH din Viena. Ulterior, părinţii tânărului au luat un alt avion, către capitala Austriei, pentru a fi alături de băiat.

 Bilanțul tragediei din clubul Colectiv a ajuns duminică, 22 noiembrie, la 60 de morți. Un tânăr de 19 ani a murit într-un spital din Viena, unde fusese transferat de la Spitalul Universitar din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » ALEX HOGEA, al 60-lea rănit din Colectiv, avea o poveste de viață cutremurătoare