Antena Meniu Search
x

Alexandru Arsinel, la un pas de a fi escrocat prin metoda „Accidentul”

Escrocii nu se tin de poante! Nici cand vorbesc cu marele Alexandru Arsinel. Un necunoscut l-a sunat pe artist sa il anunte ca fiul sau a facut un accident grav

Vezi și

La inceput telefonul macabru l-a inspaimantat, apoi, l-a pus pe ganduri. Arsinel nu s-a lasat pacalit si s-a dus la politie sa anunte o noua incercare cu metoda "accidentul".

"M-am rugat la Dumnezeu in timpul discutiei sa fie o escrocherie si sa nu fie vorba de un accident real", a spus acesta. Maestru al farselor, artist al scheciurilor, acum victima unei poante proaste. "Nu-i vorba de o incercare de a te escroca, ci de un atentat la viata omenilor". Un atentat la viata lui Arsinel si a sotiei sale. Totul a inceput cu un telefon. "A fost sunata sotia mea de catre vocea copilului meu plangand, ca a facut un accident pe trecerea de pietoni, lovind grav o femeie si o fetita", a mai povestit actorul.

Nu a fost greseala. Ci o regie bine pusa la punct, botezata metoda "accidentul". Rolurile sunt mereu aceleasi. Fiul inventat si avocatul. "Mi-a dat legatura cu avocatul din oficiu, care mi-a propus un targ cu acea familie contra sumei de 15.000 de roni. Sotia mea a facut o criza sufleteasca, a inceput sa planga".

Insa artistul nu a crezut in jocul de amatori al actorilor escroci. "Vocea care plangea si spunea Tata iarta-ma, dar uite vorbeste cu avocatul meu mi s-a parut putin curioasa". Asa ca si-a sunat fiul, care l-a linistit. Descoperita, vocea de la telefon a schimbat scenariul. "Ei au marsat ca ar fi vorba de o farsa".

Acum, rade cu un ochi si plange cu altul,ca la teatru. Alexandru Arsinel e fericit ca fiul sau e teafar, dar suparat de poanta de prost gust. "Nu-i vorba de bani, pana la urma. Este vorba ca in clipa in care aflu asemenea veste ca parinte, poate sa ti se intample ceva".

Actorul a depus deja o plangere la politie. Vrea ca regizorii "accidentului" sa plateasca, pentru replicile lor de la telefon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Alexandru Arsinel, la un pas de a fi escrocat prin metoda „Accidentul”