Antena Meniu Search
x

Alexandru Arșinel, răvășit de moartea actriței Draga Olteanu Matei: Nu uit cum a renunțat la aplauze ca să mă împingă pe mine pe scenă

Draga Olteanu Matei a murit. Alexandru Arșinel a povestit emoţionat, cum partenera sa de scenă, marea actriță Draga Olteanu Matei, a renunțat la aplauze și l-a împins pe scenă, la o piesă jucată împreună, ca să acapareze succesul. Atât era de generoasă, a spus Arșinel.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.11.2020, 08:32

Alexandru Arșinel, devastat după moartea actriței Draga Olteanu Matei
Alexandru Arșinel, devastat după moartea actriței Draga Olteanu Matei - Mediafax Foto / Cristian Radu Nema via Hepta
  • Draga Olteanu Matei a murit la vârsta de 87 de ani, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.
  • Actriţa fusese adusă vineri seară, în stare critică, la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, cu o hemoragie digestivă superioară.

Emoționat, Alexandru Arşinel a vorbit într-o intervenție telefonică la Antena 3 despre ultimii ani ai actriței Draga Olteanu Matei, care a murit, la 87 de ani, noaptea trecută, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

”A fost o foarte mare actriță, o persoană deosebită, cu o înzestrare pentru meseria asta a noastra extraordinară. Era actriță, era creatoare de scenarii, îndrumătoare în domeniul teatrului. Ea s-a retras la Piatra Neamț unde a format o echipă de teatru cu care a participat la diferite concursuri. (...) Ea a fost foarte iubită în Piatra Neamț, de publicul de acolo”, a spus Arșinel.

”Am avut bucuria să joc alături de dumneaei. O partenera extraordinară. N-am să uit că a renunțat la aplauze ca să mă împingă pe mine pe scenă, ca să acaparez succesul. De o generozitate... E pe linia marilor pierderi din ultimii ani. Marii artiști dispar ușor ușor”, a spus cu glasul frânt actorul Alexandru Arșinel.

Actriţa Draga Olteanu Matei a fost adusă vineri seară, în stare critică, la Unitatea de Primiri Urgențe Sfântul Spiridon, din Iași. Potrivit primelor investigaţii, aceasta avea o hemoragie digestivă superioară şi fusese sedată şi internată la ATI, pentru gastroenterologie.

"Deși echipa medicală din spitalul Sf Spiridon a făcut toate eforturile sa o trateze pacienta a decedat in aceasta noapte", au anunțat, în această dimineață, reprezentații Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi.

Draga Olteanu Matei s-a stins la ora 2.11.

"Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Alexandru Arșinel, răvășit de moartea actriței Draga Olteanu Matei: Nu uit cum a renunțat la aplauze ca să mă împingă pe mine pe scenă