Antena Meniu Search
x

Alina Gorghiu cere DEMISIA directorului Ambulanţei Bucureşti, după moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Liderul PNL Alina Gorghiu scrie pe Facebook că Ambulanţa Bucureşti ar putea să aibă din nou pe conştiinţă o moarte, de această dată cea a lui Gyuri Pascu, ea susţinând că ”este momentul ca directorul să îşi asume şi să demisioneze”.

Liderul PNL Alina Gorghiu scrie pe Facebook că Ambulanţa Bucureşti ar putea să aibă din nou pe conştiinţă o moarte, de această dată cea a lui Gyuri Pascu, ea susţinând că ”este momentul ca directorul să îşi asume şi să demisioneze”.

”Citesc cu uimire, nici nu mai ştiu a câta oară, că Ambulanţa Bucureşti ar putea să aibă din nou pe conştiinţă o moarte. De data asta cea a lui Gyuri Pascu. Cred că e momentul ca directorul să îşi asume şi să demisioneze. Prea multe cazuri, prea multă incompetenţă, prea multe derobări de responsabilitate”, scrie Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Gyuri Pascu a chemat o ambulanţă cu două ore înainte de deces, în noaptea de duminică spre luni, iar medicul care a ajuns la locuinţa acestuia i-a pus diagnosticul de "atac de panică" şi i-a administrat o jumătate de fiolă de diazepam, scriu jurnaliştii de la GSP, citând surse din Serviciul de Ambulanţă. De altfel, informaţia este confirmată pentru GSP de către managerul Ambulanţei, Alis Grasu.

”Da, în jurul orei 03.00, la 10 minute după apel, o ambulanţă de consult a ajuns în casa unde era Gyuri Pascu. Tensiunea era bună, 12 cu ceva, pulsul era bun, de 74. Soţia tot spunea că domnul Pascu face atacuri de panică, astfel încât medicul i-a administrat o jumătate de fiolă de diazepam”, a povestit Alis Grasu, precizând că după administrarea calmantului medicul a plecat de la locuinţa artistului.

Grasu a mai spus că diagnosticul pus de medic a fost ”atac de panică”.

Următorul apel la 112 a fost primit de la soţia artistului după ora 04.00. ”La următorul apel la 112, cel de după ora 04.00, au ajuns două maşini de la SMURD şi o ambulanţă de tip C, cu medic de la noi. Nu sunt niciodată prea mulţi oameni pentru o resuscitare. Dar medicul nostru n-a mai intervenit pentru că cei de la SMURD i-au spus că se ocupă ei şi ambulanţa noastră a plecat”, a mai spus Grasu.

Ea a precizat că luni a fost începută ”o cercetare internă” în acest caz, iar verificările vor fi finalizate în câteva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Stiri sociale » Alina Gorghiu cere DEMISIA directorului Ambulanţei Bucureşti, după moartea lui Ioan Gyuri Pascu