Antena Meniu Search
x

Alte imagini de GROAZĂ cu preotul din Brăila! A fost filmat la un alt botez, brutalizând alt bebeluș. Ar putea ajunge după gratii! (VIDEO)

Preotul din Brăila care a brutalizat un bebeluş la slujba de botez ar putea ajunge după gratii. Poliţiştii au început o anchetă după ce au văzut imaginile.

Vezi și

Preotul din Brăila care a brutalizat un bebeluş la slujba de botez ar putea ajunge după gratii. Poliţiştii au început o anchetă după ce au văzut imaginile care au scandalizat o ţară întreagă. Se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe. Este pentru prima oară când un slujitor al Bisericii riscă să îşi piardă şi sutana şi libertatea, după ce şi-a pierdut cumpătul la altar. Atât superiorii săi ierarhici cât şi inspectorii de la Protecţia Copilului anchetează cazul revoltător. Preotul este suspendat 30 de zile

Imaginile au surprins un preot nervos, în luptă cu propriul veşmânt şi cu un bebeluş, înainte de a fi creştinat. Brutalitatea scenei din biserică i-a obligat pe poliţişti să deschidă un dosar penal. Laura Dan, IPJ Brăila: "Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe." 

Ţipetele copilului scufundat i-au cutremurat până şi pe superiorii parohului Traian Mazăre. Vasile Bănescu, purtător de cuvânt BOR: "Nu ne-am mai confruntat cu un asemenea caz. E prima dată când văd astfel de imagini care, într-adevăr, sunt şocante." 

Şi totuşi preotul nu este la primul astfel de botez. Aproape că are un stil propriu. Şocant, pentru fiecare familie. 

Pe acelaşi subiect

Şi inspectorii de la Protecţia Copilului au început o anchetă proprie. Vor să fie alături de părinţii care au asistat la poate cea mai traumatizantă experienţă a lor.

S-a scandalizat o ţară întreagă. Pe internet, mii de oameni pun la îndoială practica preotului. În faţa tuturor acuzaţiilor se apără, cu cartea de canoane în mână: "Botezul se face prin scufundare. Vă arăt rânduiala!" Dar BOR are alăt opinie: "Preotul trebuie să fie un model de delicateţe mai ales când e vorba de tratamentul pe care îl acordă într-o asemenea situaţie unor copii foarte mici."

Pentru că l-au lăsat nervii la botez, duhovnicul din Brăila nu mai are voie să slujească pentru următoarele 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Alte imagini de GROAZĂ cu preotul din Brăila! A fost filmat la un alt botez, brutalizând alt bebeluș. Ar putea ajunge după gratii! (VIDEO)