Antena Meniu Search
x

Amenzile pentru prostituţie plătite din alocaţia copiilor

Şi-a părăsit copiii şi a plecat la oraş, să-şi vândă trupul. Deşi săraci lipiţi, cei care îi plătesc acum amenzile pentru prostituţie, sunt copiii. O tânăra din Argeş a adunat în doi ani sancţiuni în valoare de aproape o sută de mii de lei.

Vezi și

 Nu le-a plătit. Şi, ca să-şi recupereze banii, fiscul a tăiat acum alocaţia celor trei fetiţe ale ei, rămase în grija bunicii. Copilele trăiesc din mila vecinilor şi a colegilor de şcoală. Ca să le scape de sărăcie, autorităţile n-au decât o soluţie. Ar putea-o declara pe mama lor în faliment personal.

De când mama lor a plecat de acasă, copiii trăiesc din pensia bunicii şi din mila colegilor de clasă. Câţiva dintre ei au renunţat astăzi la pungile cu lapte pe care le-au primit la şcoală şi le-au pus în ghoizdanele celor trei surori.

Copiii, trei fetiţe de şapte, unsprezece şi doisprezece ani, nu şi-au mai văzut mama de aproape doi ani. Femeia a plecat în Piteşti şi trăieşte din prostituţie.

Copiii nu au aflat niciodată cât câştigă mama lor pentru că acasă au ajuns doar somaţiile pentru amenzile pe care femeia nu şi le-a plătit. Valoarea lor, însă, bate toate recordurile.

Din cauza amenzilor pe care mama nu şi le-a plătit, copiii au rămas acum fără alocaţie. Singurul venit al familiei a fost blocat de fisc.

Sunt prea săraci ca să poată fi executaţi silit pentru banii pe care mama copiilor îi datorează fiscului. Aşa că femeia ar putea fi declarată în insolvenţă. Doar aşa datoriile ei ar putea fi şterse din contabilitatea primăriei, iar copiii s-ar bucura din nou de banii din alocaţii. Puţin peste 120 de lei pe lună.

Dacă autorităţile vor declara insolvenţa femeii, tânăra din satul Băbana ar fi a doua prostituată falimentară din România. Premiera a fost înregistrată în 2010, tot în Argeş. Atunci, o tânără din Piteşti a adunat într-un an datorii de 40 de mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Amenzile pentru prostituţie plătite din alocaţia copiilor