Antena Meniu Search
x

Concert de excepţie în Piața Constituției! Andrea Bocelli urcă pe scenă în faţa a mii de oameni. MESAJUL celebrului tenor pentru fanii români

O voce inegalabilă şi emoţie, într-un cuvânt putem spune spectacol. Asta va oferi Andrea Bocelli celor prezenţi, în această seară, în Piaţa Constituţiei. Mai sunt trei ore, până când celebrul tenor va urca pe scenă în faţa a mii de spectatori, în cadrul unei concert de excepţie.

Vezi și

O voce inegalabilă şi emoţie, într-un cuvânt putem spune spectacol. Asta va oferi Andrea Bocelli celor prezenţi, în această seară, în Piaţa Constituţiei. Mai sunt trei ore, până când celebrul tenor va urca pe scenă în faţa a mii de spectatori, în cadrul unei concert de excepţie.

De vocea lui Andrea Bocelli s-au îndrăgostit milioane de oameni din întreaga lume. Iar în această seară, românii îl vor putea asculta live.

Se anunţă a fi cel mai emoţionant concert al anului. Un eveniment la care se munceşte demult.

Peste nouă mii de oameni sunt aşteptaţi la spectacol. Cântăreţul a ajuns deja în România. Iar organizatorii l-au aşteptat cum trebuie.

Andreea, organizator concert:

Ştiu că ne-a cerut doar fructe, apă la temperatura camerei, evident, pentru că trebuie să-şi protejeze vocea şi dulciuri. Cheescake-ul este preferatul lui. Şi dulciuri fără ciocolată.

Înainte de concert, celebrul tenor a vrut să le transmită şi un mesaj românilor.

ANDREA BOCELLI:

Voi aduce cu mine partituri ale celor mai frumoase melodii italiene şi sper să las o amintire plăcută în oraşul vostru minunat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Concert de excepţie în Piața Constituției! Andrea Bocelli urcă pe scenă în faţa a mii de oameni. MESAJUL celebrului tenor pentru fanii români