Antena Meniu Search
x

Andrei Plăcintă s-a acomodat în închisoare!

Se simte în ţara lui ca în Arabia Saudită, dar s-a acomodat cu închisoarea. La patru luni după ce a intrat după gratii, Andrei Plăcintă, fiul fostului senator Sorina Plăcintă, a dat primul interviu din închisoare.

Vezi și

 A vorbit în exclusivitate cu reporterii Observator despre incidentul care l-a transformat dintr-un student la filosofie într-un deţinut.

A primit patru ani şi jumătate de închisoare, cu executare, pentru că şi-a lovit iubita în stradă şi pentru că ar fi încercat să omoare, cu maşina, un bărbat care a încercat să intervină.

S-a împăcat cu noul statut. Este închis într-o celulă a penitenciarului din Timişoara. Viaţa i s-a schimbat total în urma unui conflict pe care l-a avut pe stradă, cu fosta lui iubită. În 2010 a fost acuzat că ar fi lovit de 26 de ori cu maşina un bărbat care a intervenit în scandal.

Închisoarea l-a făcut să uite de băiatul de bani gata, şcolit în Elveţia. De tânărul rebel cu plete pe spate şi cu cercei în ureche.

Crede că a fost judecat pe nedrept, şi de justiţie, şi de opinia publică. De toţi cei care l-au arătat cu degetul, pe stradă, după ce în presă au apărut fotografii scandaloase. El, simulând un sărut cu un bărbat. El, urinând pe o troiţă.

Spune că nu va sta prea mult prin România, după ce va fi iar liber. Chiar dacă are aici o afacere, cu haine vintage. Vrea să-şi caute dreptatea la CEDO. Are de ispăşit patru ani şi jumătate de închisoare, cu executare, pentru tentativă de omor.

Andrei Plăcintă poate cere eliberarea condiţionată, după trei ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Andrei Plăcintă s-a acomodat în închisoare!