Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care tânărul cu trotineta este lovit mortal de o maşină, după ce motociclistul îi dă cu casca în cap - VIDEO

O cameră de bord aflată chiar pe maşina implicată în accident a surprins momentul în care tânărul pe trotinetă este lovit mortal, după ce este atacat de un bărbat de 50 de ani cu care s-a şicanat în trafic.

de Redactia Observator

la 05.08.2021, 16:50

Vezi și
  • Imagini cu puternic impact emoţional.

Accidentul mortal a avut loc în apropierea intersecției dintre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței, miercuri seară. Tânărul de pe trotinetă a ajuns sub roţile unei maşini după ce a fost atacat de un motociclist cu care se şicanase în trafic.

Agresorul l-a aşteptat în următoarea intersecţie, s-a dus să îl atace şi i-a dat cu casca în cap, moment în care victima s-a dezechilibrat, a intrat pe contrasens şi a fost lovit mortal de o maşină. Accidentul a fost surprins de o cameră aflată chiar pe bordul autoturismului care conducea regulamentar.

Agresorul a fost reţinut miercuri seară şi este acuzat de omor pentru fapta sa.

Comunicatul poliţiei cu privire la accidentul mortal

"La data de 04.08.2021, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea unui bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunii infracțiunii de omor. În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au stabilit că la data de 04 august 2021, ora 18:30, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe Splaiul Unirii dinspre Calea Văcărești către Târgul Vitan, când a ajuns în apropierea trecerii de pietoni de la intersecția dintre Splaiul Unirii și Calea Vitan Bârsești, staționând la culoarea roșie a semaforului electric, inculpatul a fost lovit în spate de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică.

Pe fondul discuțiilor în contradictoriu cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecția dintre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței. Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecției respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică. Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenția de o agresa, determind-o să treacă de axul despărțitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleași împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea și căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului dintre autoturism și victimă a rezultat rănirea gravă a acesteia din urmă, care a fost transportată la o unitate medicală, unde a decedat după aproximativ o oră și jumătate de la momentul impactului.

În cauză urmează a fi sesizat Tribunalul București cu propunere de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva unei persoane este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Momentul în care tânărul cu trotineta este lovit mortal de o maşină, după ce motociclistul îi dă cu casca în cap - VIDEO