Antena Meniu Search
x

ANM a actualizat prognoza meteo. După viscol şi ninsori abundente, urmează temperaturi de peste 17 grade Celsius! Anunţul făcut de meteorologi

Ninge abundent la această oră în jumătate de ţară. Iar zăpada va continua să cadă în sudul României, până la ora 15.00, atunci când va expira codul portocaliu.

Ninge abundent la această oră în jumătate de ţară. Iar zăpada va continua să cadă în sudul României, până la ora 15.00, când va expira codul portocaliu de ninsori şi viscol.

Astfel potrivit ANM, până la ora 15.00, este valabil un cod portocaliu de ninsori abundente, strat de zăpadă consistent, temporar viscol și vizibilitate scăzută.

În sudul Banatului și al Olteniei, în cea mai mare parte a Munteniei și a Dobrogei ninsorile vor fi abundente, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50...60 km/h și temporar 65...70 km/h, viscolind și local troienind zăpada și determinând diminuarea vizibilității. 

Astăzi, 23 martie, până la ora 15.00, este valabil un cod portocaliu de ninsoari abundente

Oana Catrina, meteorolog ANM, a declarat, în această dimineaţă, că ninsorile vor continua să cadă şi în următoarele ore, însă nu se pune problema prelungirii avertizării cod portocaliu.

Specialistul a precizat că din această seară aria ninsorilor se va restrânge.

La fel, şi vântul va diminua în intensitate.

Meteorologul Administraţiei Naţionale de Meteorologie a mai spus că de duminică seara, în partea de sud a ţării, inclusiv în Bucureşti, îşi vor face apariţia ploile.

De asemenea, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunţat că începând de marţi, miercuri, "vom avea temperaturi pozitive în toată ţara".

Potrivit specialistului, în sud se vor înregistra chiar şi 17 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » ANM a actualizat prognoza meteo. După viscol şi ninsori abundente, urmează temperaturi de peste 17 grade Celsius! Anunţul făcut de meteorologi