Antena Meniu Search
x

Ultima zi din an, pe pârtie. Petrecerea a început devreme, pe Valea Prahovei

Mii de români au petrecut ultima zi din 2017 pe pârtie. Cu schiurile sau pe sanie, a fost plin peste tot, în staţiunile de pe Valea Prahovei.

Vezi și

Mii de români au petrecut ultima zi din 2017 pe pârtie. Cu schiurile sau pe sanie, a fost plin peste tot, în staţiunile de pe Valea Prahovei. La Azuga, la Buşteni sau la Predeal, turiştii s-au încălzit pentru petrecerile în aer liber de Revelion. Cu vin fiert şi muzică. Pentru multe domnişoare, ieşirea pe pârtie a fost ocazia ideală pentru un selfie reuşit.

Pentru ultimele instantanee pe 2017, această tânără pare să se fi pregătit special pentru un shooting de sezon. E gata machiată de Revelion, aşa cum au apărut pe pârtie multe dintre domnişoare. 

Ultima zi din an are de toate. De la sporturi de iarnă, la muzică de acordeon. Deocamdată nu ninge. Dar dacă n-a dat domnul, dau tunurile. Este zăpadă cât să ajungă la toată lumea. Pârtia din Buşteni arată ca un furnicar. Pe sănii sau pe schiuri, fiecare se bucură cum poate. 

Mulţi dintre cei 2.000 de oameni care sunt acum, aici, abia ce au luat prima lecţie de schi. Costă între 80 de lei şi 100 de lei ora. Ca să urce cu telescaunul, turiştii scot din buzunare 140 de lei pentru cartela de o zi.

În timp ce copiii alunecă pe sanie, părinţii se încălzesc cu vin fiert, la 5 lei paharul. 

Iar dacă miile de oameni care petrec Revelionul pe Valea Prahovei au în cap doar marele chef, milionarul Gigi Becali stă cu gândul la slujba de Anul Nou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ultima zi din an, pe pârtie. Petrecerea a început devreme, pe Valea Prahovei