Antena Meniu Search
x

Apariţie şoc a lui Decebal Traian Remeş

A intrat pe poarta închisorii cu prestanţa unui ministru şi a ieşit cu figura unui Moş Crăciun pierdut pe o stradă. Schimbarea lui Decebal Traian Remeş este incredibilă.

Vezi și

 Cu ochelari, cu părul lung şi cu o barbă mare şi albă. Aşa arată acum fostul ministru al Agriculturii, după un an de închisoare.

Trebuia să stea după gratii de trei ori mai mult, însă a fost eliberat condiţionat, după ce a fost condamnat pentru luare de mită în celebrul dosar Caltaboşul.

Decebal Traian Remeş a ieşit pe uşa penitenciarului Baia Mare îmbrăcat în acelaşi pulover cu care a intrat, pe aceeaşi poartă, în urmă cu un an. A fost singura asemănare dintre cele două momente.

Cel care cândva împărţea pământurile ţării pe scaunul cel mai înalt al ministerului agriculturii a fost aşteptat la eliberare doar de. presă.

Fostul ministru a ieşit din penitenciar tăcut, cu capul în jos şi total schimbat. Cel puţin fizic. Anul de detenţie parcă a fost cât zece pentru Traian Remeş. Îmbătrânit, cu privirea pierdută, barbă lungă şi albă şi trist, fostul ministru a căutat pentru câteva minute drumul spre casă.

După el a tras un troler greu, o geantă şi-o haină. Pe strada pe jumătate asfaltată, în timp ce mergea aproape pe mijlocul drumului, maşinile au fost nevoite să-l ocolească. Nimeni nu l-a claxonat, însă. Aproape un kilometru a mers pe jos până ce şi-a întâlnit soţia, pe marginea şoselei, într-o maşină.

Nici ei parcă nu-i venea să creadă că acela este soţul ei. Niciun gest de bucurie, tandreţe sau măcar o tresărire nu a schiţat fostul ministru în faţa soţiei pe care o vedea pentru prima oară, după un an, în afara zidurilor reci ale puşcăriei.

În urmă cu şapte ani, pe masa unui restaurant de lux, stătea negocierea unor licitaţii pe bani grei. Remeş ar fi trebuit să facă 3 ani de închisoare pentru trafic de influenţă în dosarul "Caltaboşul".

Aşa şi-a motivat Remeş cererea de liberare condiţionată în faţa magistraţilor. Şi i-a convins. Astăzi a ieşit după numai un an de detenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Apariţie şoc a lui Decebal Traian Remeş