Antena Meniu Search
x

Un artist din Râmnicu Vâlcea înfrumusețează oraşul cu picturi stradale

Un artist din Râmnicu Vâlcea şi-a făcut o misiune din a împodobi oraşul cu picturi stradale. Tânărul a obţinut aprobare să decoreze zidurile care, în mod normal, erau mâzgălite cu graffitti. Nu vrea să se oprească aici. Visează că va transforma gara din oraş în cea mai frumoasă clădire din întreaga ţară.

de Redactia Observator

la 08.05.2020, 17:35

Vezi și
  • Adrian Luta vrea să revitalizeze Râmnicu Vâlcea
  • Picturile, apreciate de localnici

Pe o distanţă de 200 de metri, de-a lungul malului râului Olăneşti, pictorul din Râmnicu Vâlcea le dă o nou viaţă unor panouri mâzgălite cu grafitti.

ADRIAN LUTA, PICTOR - Pe faleza raului Olanesti peretii au fost mazgaliti cu grafitti si eu am vrut sa fac o reabilitare a acestor picturi si sa reprezint ceva frumos. E un fel de arta stradala mai moderna si poate o sa fac si o pictura 3D la ultimul panou, sa fie ceva mai aparte.

Acesta nu este primul proiect de revitalizare a oraşului.

ADRIAN LUTA, PICTOR - Este un proiect cultural, am prezentat acolo 5 domnitori romani din 5 regiuni diferite si am adaugat ceva diferit si anume citate. A fost un proiect frumos, am lucrat cu multa pasiune la el.

Cu pasiune se gândeşte şi la viitoarele lui creaţii. Vrea să transforme gara din oraş în cea mai frumoasă clădire din întreaga ţară.

ADRIAN LUTA, PICTOR - Dupa acest proiect urmeaza alte doua proiecte. Un proiect ar fi sa pictez gara cu trenuri de epoca, acolo este un proiect mare si o sa dureze 2-3 luni. Sa fie cea mai frumoasa gara din Romania, asta imi doresc, dupa care urmeaza un alt proiect si anume sa pictez bretelele, stalpii de la bretele adica.

Artistul are întreaga susţinere a autorităţilor dar şi a oamenilor din Râmnicu Vâlcea. Cu toţii speră că, în felul acesta, oraşul va deveni mai atractiv pentru turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un artist din Râmnicu Vâlcea înfrumusețează oraşul cu picturi stradale