Antena Meniu Search
x

Video Artişti din 10 ţări au făcut spectacol la competiţia Jazz in The Park din Cluj. Publicul s-a declarat cucerit: "E extraordinar, foarte fain"

În acest Weekend la Cluj-Napoca are loc Jazz in The Park Competition. Evenimentul revine după trei ani de pauză și aduce la Cluj artiști din 10 ţări. Parcul s-a umplut de iubitori ai jazz-ului, iar pe scena principala au urcat Mădălina Pavăl Orchestra, unii dintre cei mai așteptați artiști ai ediției din acest an. 

de Redactia Observator

la 02.07.2023, 09:58

Vezi și

Evenimentul Jazz in The Park a revenit in Parcul Central din Cluj-Napoca după 3 ani de pauză. Editia din acest an aduce artisti din ţări precum Franţa, Ungaria, Israel, Belgia, Olanda şi Japonia. Cel mai aşteptat moment a fost cel în care pe scena principala a urcat îndrăgita artista Mădălina Pavăl.

Este cea mai ambiţioasă ediţie a competiţiei. 17 formaţii de jazz, din 212 aplicante, au ajuns în finala concursului internaţional şi sunt pregătite să cucerească publicul. 

Alin Vaida - Director festival: Ne-am întors cu un alt concept, am adus concursul festivalului, din dorinţa de a expune artiştii tineri care merită o şansă în locul în care ne-am consacrat şi în locul în care ne-am câştigat reputaţia. Lumea a reacţionat destul de bine, trupele care au câmntat azi au fost incredibile. 

Participant: Foarte frumos la Jazz in The Park. Ne bucurăm foarte mult că a revenit ediţia în parc. Ne bucurăm foarte mult, adică foarte mult. E extraordinar, e foarte fain

Pe lângă concerte, exista o sumedenie de activităţi şi zone de relaxare pentru toţi cei care vor ajunge în parc, cum ar fi: ateliere de creație, targul cu produse tradiţionale sau la proiecții in aer liber. 

Evenimentul se va încheia în această seară, când vor fi anunţaţi şi câştigătorii competiţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Artişti din 10 ţări au făcut spectacol la competiţia Jazz in The Park din Cluj. Publicul s-a declarat cucerit: "E extraordinar, foarte fain"