Aşa stau brânzeturile şi carnea crudă într-un depozit de la marginea Capitalei!
În cutii improvizate, acoperite sau nu cu celofan, pline de praf sau de cine mai ştie. Aşa stau brânzeturile şi carnea crudă într-un depozit de la marginea Capitalei.
În cutii improvizate, acoperite sau nu cu celofan, pline de praf sau de cine mai ştie. Aşa stau brânzeturile şi carnea crudă într-un depozit de la marginea Capitalei.
Cu o cameră ascunsă, reporterii Observator au descoperit că deşi activitatea a fost interzisă în urmă cu doi ani, comercianţii vând în continuare în condiţii mizere. Iar oamenii cumpără, chiar cu preţul sănătăţii. Pentru mulţi pare să fie mai ieftin schimbul.
Aşa se vând brânzeturile şi carnea la un depozit de la marginea Capitalei. Alimentele stau pur şi simplu sub nasul clientului. Iar cine vrea e liber să testeze marfa.
Mulţi cumpără fără să ţină cont că ce pun apoi în farfurie a fost atins de zeci de oameni, că microbii sunt la ei acasă pe bucăţile de alimente. Iar praful care se aşază e cea mai mică problemă.
În urmă cu doi ani s-a interzis activitatea depozitului de la marginea Bucureştiului. Comercianţii n-au ţinut însă cont, ba chiar dau din coate să rezolve actele şi să-şi vadă mai departe de vânzări.
Legea spune că cei care şi-au depus actele de înregistrare funcţionează legal până obţin sau nu o aprobare. Majoritatea, însă, lucrează ilegal.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰