Antena Meniu Search
x

Anchetatorii NU CONFIRMĂ că asasinul poliţistului din gara Suceava s-ar fi SINUCIS. Se fac cercetări pentru moarte suspectă

Bărbatul care a ucis un poliţist în gara Suceava, în urmă cu două luni, a fost găsit spânzurat în Penitenciarul Botoşani.

Vezi și

Bărbatul care a ucis un poliţist în gara Suceava, în urmă cu două luni, a fost găsit spânzurat în Penitenciarul Botoşani. Pentru abaterile repetate din timpul detenţiei, Ionuţ Beşa era singur în celulă. Ba chiar avea restricţii la pachetele de acasă. Medicii de la ambulanţă, care au fost alertaţi de conducerea Penitenciarului, l-au găsit fără suflare. Acum s-a deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

-Ai avut ceva cu poliţistul? 

-Ăştia sunt nişte abuzatori care lucrează nedreptatea. Ca să se ştie. 

-Îl cunoşteai?

Pe acelaşi subiect

Nu-l cunoştea. Dar l-a ucis. Cu 40 de lovituri de cuţit. Sunt imaginile ororii din data de 20 iulie, atunci când Ioan Beşa omora un poliţist în Gara Suceava. Două luni mai târziu a fost găsit mort. În penitenciar. Izolat în celulă. Legat de mâini şi de picioare.

Decesul s-ar fi produs cu ceva timp înainte de a fi descoperit cadavrul. Medicii au fost alertaţi la ora 19 şi 18 minute. În momentul în care s-a făcut apelul de seară. Pentru că era izolat, primea hrana în celulă. Motiv pentru care între mese nu ar fi fost verificat. 

Se ia în calcul orice variantă, aşa că dosarul a fost deschis pentru moarte suspectă. Ioan Beşa era închis preventiv pentru omor calificat. Nu a regretat niciodată fapta. Nici în faţa instanţei, nici în faţa camerelor de filmat.

Poliţistul pe care l-a ucis avea 15 ani de experienţă. Era căsătorit şi avea doi copii. De 5 şi 7 ani. În urma decesului autorului, dosarul pentru omor calificat va fi clasat. Ancheta abia a început, însă, pentru moartea ucigaşului de poliţişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Anchetatorii NU CONFIRMĂ că asasinul poliţistului din gara Suceava s-ar fi SINUCIS. Se fac cercetări pentru moarte suspectă