Antena Meniu Search
x

Ascensiunea lui Marian Vanghelie

Nu s-a omorât cu studiile, dar ambiţia l-a dus departe. Marian Vanghelie şi-a ştiut limitele şi a încercat în permanenţă să le depăşească. Nu s-a încurcat în ironiile celor din jur, deşi gramatica i-a pus multe piedici în viaţa publică

Vezi și

Nu s-a omorât cu studiile, dar ambiţia l-a dus departe. Marian Vanghelie şi-a ştiut limitele şi a încercat în permanenţă să le depăşească. Nu s-a încurcat în ironiile celor din jur, deşi gramatica i-a pus multe piedici în viaţa publică

A păstrat mult timp discreţia în relaţia cu Oana Niculescu-Mizil, iar când presa i-a surprins, a reacţionat firesc. A avut mereu bani şi din dragoste a făcut uneori şi risipă. O sută 20 de mii de euro într-o săptămână într-o staţiune din Alpi. 

Marian Vanghelie a găsit întotdeauna o cale să obţină ce vrea. Farmecul său l-a adus şi în braţele Oanei Mizil, colega lui de partid de la Călăraşi. O femeie atentă la detalii, cu o pasiune declarată pentru mărci scumpe. Dragostea lor s-a consumat în secret câteva luni, până când, la începutul lui 2012, presa i-a surprins pe cei doi într-o staţiune luxoasă din Franţa. Ca s-o impresioneze pe Oana, Marian Vanghelie ar fi cheltuit 120.000 de euro, într-o săptămână.

Marian Vanghelie a continuat să se comporte ca un prinţ călare pe cal alb. La scurt timp după oficializarea relaţiei, primarul a salvat de zăpezi 2200 de sinistraţi din Valea Argovei, Călăraşi. Împreună cu iubita lui, Vanghelie a împărţit atunci 60 de tone de ajutoare.

Născut într-o familie săracă din Ferentari, Marian Vanghelie a ţintit sus. După ce a ajuns primar, la aproape 30 de ani, a reluat liceul abandonat în adolescenţă, şi a încercat să dea bacalaureatul. Nu i-a ieşit din prima. Abia la 33 de ani, a trecut examenul maturităţii, într-un liceu din Snagov. Plin de ambiţie, s-a înscris, apoi, la două facultăţi particulare: Drept şi Ştiinţe Economice. A terminat-o doar pe prima.

Cunoscut pentru stângăciile din limba română, primarul care este a promis că se pune la punct abia în 2013. Când a declarat că, pe lângă gramatică, învaţă şi engleză şi franceză, limbi care iubitei lui nu-i sunt străine. La rândul ei, Oana i-a fost mereu alături. Ieri, mai aproape ca niciodată.

Primul băiat, din căsătoria anterioară, Alexandru Vanghelie studiază ştiinţele politice la Boston.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ascensiunea lui Marian Vanghelie