Antena Meniu Search
x

Ucraineanul împuşcat de 6 ori la Bistriţa ar fi fost buzunărit în spital de două angajate! Camerele de supraveghere ar fi surprins totul

Ucraineanul "prădat" în spital ar fi fost buzunărit chiar în secţia de urgenţe, în timp ce era îngrijit. Două angajate ale Spitalului din Bistriţa ar fi găsit banii în hainele de care a fost dezbrăcat rănitul.

Vezi și

Ucraineanul "prădat" în spital ar fi fost buzunărit chiar în secţia de urgenţe, în timp ce era îngrijit. Două angajate ale Spitalului din Bistriţa ar fi găsit banii în hainele de care a fost dezbrăcat rănitul. Ele au fost reţinute pentru furt calificat şi dacă vor fi găsite vinovate, îşi vor pierde şi locul de muncă. Un brancardier suspectat şi el de furt a fost eliberat între timp. Ceilalţi pacienţi sunt revoltaţi de gândul că pot fi furaţi chiar şi în spital.

La Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Bistriţa, în locul ambulanţelor cu pacienţi, au oprit dubele poliţiei.

Mascaţii au răscolit vestiarele şi au ridicat trei angajaţi ai spitalului, suspectaţi de furt calificat. O îngrijitoare, o angajată la Registratură şi un brancardier. 

Poliţia a descins în spital după ce pacientul a reclamat că-i lipsesc 12 mii de euro. Suma i-ar fi fost sustrasă din haina de care a fost dezbrăcat pentru a-i fi tratate rănile.

Camerele de supraveghere de la UPU ar fi filmat scene care le-au dat de bănuit anchetatorilor. Pe imagini s-ar vedea angajatele descoperind banii, numărându-i şi apoi punând lucrurile bărbatului într-un sac.

Ar lipsi însă momentul în care au dispărut, efectiv, cei 12 mii de euro. Îngrijitoarea şi angajata de la Registratură au fost reţinute de poliţie. Şi, dacă se dovedeşte vinovăţia lor, şi managerul promite măsuri. 

Gabriel Lazany, managerul Spitalului din Bistriţa: "Este un gest incalificabil pe care nu-l pot tolera. Ele vor fi introduse in comisia de disciplina a spitalului, cu recomandare din partea managerului de desfacere a contractului de muncă. Am reusit sa le pastram la nivelul UPU sporul maxim. Salariile sa stiti ca nu sunt mici."

Pacientul care susţine că a fost jefuit a fost externat între timp. Este un tânăr din Ucraina, care a fost împuşcat cu şase focuri de armă într-un sat din Bistriţa-Năsăud. Şi apoi - plimbat între spitalele din Bistriţa şi Cluj-Napoca, pentru investigaţii.

Anchetatorii au dubii şi în privinţa declaraţiilor lui. Bărbatul ar fi reclamat lipsa banilor după 10 zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ucraineanul împuşcat de 6 ori la Bistriţa ar fi fost buzunărit în spital de două angajate! Camerele de supraveghere ar fi surprins totul