Antena Meniu Search
x

Au spart un club de lux și au furat băutura!

Au furat băuturi alcoolice de peste 7000 de euro dintr-un club de lux din Mamaia. Proprietarul barului s-a trezit ieri dimineaţă cu magazia de pe plaja aproape goală.

Vezi și

Au furat băuturi alcoolice de peste 7000 de euro dintr-un club de lux din Mamaia. Proprietarul barului s-a trezit ieri dimineaţă cu magazia de pe plaja aproape goală. 

Hoţii nu au căutat bani, probabil ştiau că nu ar fi găsit pentru că barul încă este închis, aşa că s-au reorientat şi au furat marfa achiziţionată pentru turişti. Şi nici măcar nu s-au chinuit să spargă lacătul, ci au ales o variantă mult mai simplă. demontarea zăvorului.

Indivizii ar fi cărat lăzile din magazia de pe faleză cu o maşină. Dar au făcut-o fără ca cineva să audă sau să vadă ceva.

La adăpostul întunericului, hoţii au dat spargerea chiar sub nasului paznicului. Bărbatul de 64 de ani ar fi observat o maşină parcată dar nu i s-a părut nimic suspect.

Infractorii ar fi acţionat la pont. Au mers direct în magazia în care se aflau băuturile, deşi mai era una, chiar lângă, plină cu pahare. Iar din marfa adusă de doar câteva zile, hoţilor nu le-a scăpat nimic de valoare.

Patronul barului spune ca va mai investi bani în băutură abia când se va deschide sezonul, pe 15 iunie. Dar până atunci, vrea să angajeze o firmă de pază şi să rezolve problema cu electricitatea. Măcar camerele de supraveghere să fie funcţionale. Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să-i găsească acum pe hoţi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Au spart un club de lux și au furat băutura!