Antena Meniu Search
x

De ce este avantajos să utilizezi un dozator de apă acasă sau la birou

Consumul apei proaspete, curate reprezintă un aspect esențial pentru sănătatea ta, indiferent de locația în care te afli. Deseori, apa de la robinet are o calitate cel puțin îndoielnică. Prin urmare, una dintre soluțiile optime pe care le ai la dispoziție constă în achiziționarea unui dozator de apă, care să elimine această problemă.

de Redactia Observator

la 11.09.2019, 16:49

De ce este avantajos să utilizezi un dozator de apă acasă sau la birou
Avantajele unui dozator de apă - pexels.com

Consumul apei proaspete, curate reprezintă un aspect esențial pentru sănătatea ta, indiferent de locația în care te afli. Deseori, apa de la robinet are o calitate cel puțin îndoielnică. Prin urmare, una dintre soluțiile optime pe care le ai la dispoziție constă în achiziționarea unui dozator de apă, care să elimine această problemă.

În continuare, îți vom spune de ce este avantajos să utilizezi un dozator de apă, atât acasă, cât și la birou.

Reduci considerabil cheltuielile aferente consumului de apă

Atât pentru companii, cât și pentru consumatorii casnici, reducerea cheltuielilor reprezintă o prioritate. Așadar, este bine de știut faptul că un dozator de apă te ajută să reduci de aproximativ 500 de ori cheltuielile legate de consumul de apă într-o companie. Investiția într-un dozator de apă este una minimă, iar acest cost se amortizează în scurt timp.

Ai la dispoziție atât apă rece cât și caldă în orice moment

Acasă sau la birou, ai nevoie să consumi fie apă rece, fie ceaiuri calde. De exemplu, atunci când temperaturile sunt ridicate, este esențial să consumi necesarul de apă în fiecare zi, pentru a nu te deshidrata. În astfel de situații, un pahar de apă rece este perfect. În schimb, atunci când temperaturile sunt scăzute sau dacă ești răcit, un ceai fierbinte este tot ce îți dorești. 

Atunci când ai un dozator de apă, poți să bei apa rece sau ceaiul cald pe care ți-l dorești, fără să fie nevoie să lași robinetul să curgă până când apa ajunge la temperatura de care ai nevoie. Dozatorul de apă îți oferă apă rece și caldă instant, în orice moment al zilei.

Te asiguri că apa pe care o consumi este perfect curată

Pentru a-ți menține sănătatea, trebuie să ai grijă la calitatea apei pe care o consumi. Apa de la dozator este întotdeauna proaspătă și curată. Astfel, spre deosebire de apa obținută direct de la robinet, aceasta este ideală atât pentru băut, cât și pentru prepararea diverselor băuturi sau a mâncării.

Dozatoarele de apă sunt prevăzute cu filtre integrate, care asigură furnizarea apei curate. Fiecare picătură care curge prin dozator este filtrată. În plus, filtrele sunt de calitate superioară,  motiv pentru care apa de la dozator este considerată a fi de cea mai bună calitate. 

Scapi de grija achiziției zilnice a apei plate îmbuteliate

Dacă bei apă îmbuteliată, trebuie să te asiguri mereu că ai achiziționat necesarul de apă. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să cari bidoane de apă și să le depozitezi într-un loc potrivit. Apoi, se poate întâmpla să uiți că rezervele de apă s-au terminat și, astfel, să te trezești că îți este sete și nu ai ce să bei. 

Toate aceste dezavantaje sunt eliminate, atunci când achiziționezi un dozator de apă. Acesta îți oferă apă în permanență, fără să mai fii nevoit să cumperi bidoane de apă de dimensiuni mici și să le depozitezi. În plus, atunci când optezi pentru un abonament, vei beneficia de asigurarea cantității de apă necesară, în orice moment, fără a depune eforturi suplimentare. 

Procesul de instalare a unui dozator de apă este simplu

Dozatorul de apă se instalează foarte ușor. În general, instalarea dozatorului de apă este realizată de către reprezentanții companiei de la care îl achiziționezi. În plus, dozatorul de apă este foarte ușor de utilizat, acesta putând fi folosit chiar și de către copii.

Așadar, un dozator de apă este extrem de eficient, atât pentru acasă, cât și pentru birou. Cu ajutorul acestuia, vei avea în permanență la dispoziție apă rece și caldă, proaspătă și de calitate superioară. În plus, dozatorul de apă este ușor de instalat și te ajută să reduci considerabil cheltuielile lunare cu apa de care ai nevoie pentru consum direct și în cadrul procesului de gătire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » De ce este avantajos să utilizezi un dozator de apă acasă sau la birou