Antena Meniu Search
x

Avocatul, suspectat ca si-a ucis soacra, a recitat versuri din Eminescu

Avocatul din Oradea, suspectat ca si-ar fi ucis soacra, ajutat chiar de fiica victimei, a fost adus in tara. A dat ochii cu judecatorii, insa a preferat sa taca, la fel ca sotia lui. Ea a zambit ieri in fata camerelor, el a recitat astazi versuri din Eminescu

Vezi și

Avocatul din Oradea, suspectat ca si-ar fi ucis soacra, ajutat chiar de fiica victimei, a fost adus in tara. A dat ochii cu judecatorii, insa a preferat sa taca. La fel ca sotia lui. Ea a zambit ieri in fata camerelor, el a recitat astazi versuri din Eminescu. Nicio remuscare. Luni, sunt hotarati sa le vorbeasca procurorilor despre o crima care a ingrozit Romania. Cinci luni s-a ascuns de privirile rudelor. Dincolo de granite, unde a incercat sa fuga, de frica si de pedeapsa. Le-ar fi spus asta parintilor sai, inainte sa plece. L-a urmat pas cu pas, Cristina, sotia lui. O profesoara de 28 de ani, acuzata ca l-ar fi ajutat sa-i ucida mama.

Amandoi au ajuns in fata judecatorilor. Ieri profesoara, azi avocatul. Elvetienii i-au prins pe fugari si, dupa cinci luni de arest, i-au predat anchetatorilor romani. In tara, n-au impartit aceeasi celula, dar amandoi au preferat sa taca la audieri. Avocatul a prins glas, doar in fata camerelor. Cand le-a vorbit jurnalistilor, in versuri: "O conventie e totul/ Ce-i azi drept, maine-i minciuna".

"Se poate intampla sa se constate ca sunt ambii vinovati, ca e vinovat doar unul sau ca este vorba de o alta persoana", a declarat Razvan Doseanu, avocat. Celalalt avocat al apararii o scoate pe tanara din ecuatia crimei. "Are o vina morala, dar nicidecum o vina penala. Ea doar a asistat", a spus Alexandru Lele. La o crima care a ingrozit Romania si care a dat fiori pana si familiilor presupusilor criminali. Uniti in suferinta, parintii avocatului si rudele fetei si-au vorbit astazi, in usa salii de judecata.

In decembrie anul trecut, Cosmin Moraru si-ar fi ucis soacra, dupa un scandal in propriul apartament. Vecinii au auzit tipete, apoi l-au vazut pe avocat cu pete de sange pe haine, carand un sac in masina. A scapat de cadravru si a fugit din tara. Sotia l-a urmat. Trei saptamani mai tarziu, politistii au gasit proba suprema.

Suspectul principal ramane avocatul. In fotografiile postate pe o retea de socializare barbatul de 38 de ani apare, singur, inconjurat de sticle cu alcool, printre icoane si imagini erotice. Alaturi, mesaje ciudate, scrise cu doua zile inaintea crimei.

Nimic despre crima. Cine a dat lovitura mortala se va afla, saptamana viitoare, la Parchet. Cand tinerii sunt hotarati sa vorbeasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Avocatul, suspectat ca si-a ucis soacra, a recitat versuri din Eminescu