Antena Meniu Search
x

Bacalaureat 2015. Elevii cu părinţi celebri, emoţii în fața listelor cu rezultatele de la examene

Şase din zece elevi au luat Bac-ul anul acesta. Ceilalţi, mai au la dispoziţie o lună să înveţe până la sesiunea de toamnă. Elevii cu părinţi celebri s-au uitat şi ei, cu emoţie la liste. Fiica lui Gigi Becali şi cea a lui Emil Boc s-au căutat pe foaia absolvenţilor

Vezi și

Şase din zece elevi au luat Bac-ul anul acesta. Ceilalţi, mai au la dispoziţie o lună să înveţe până la sesiunea de toamnă. Elevii cu părinţi celebri. s-au uitat şi ei, cu emoţie la liste. Fiica lui Gigi Becali şi cea a lui Emil Boc s-au căutat pe foaia absolvenţilor

Fata lui Adrian Enache, Diana, a plâns când a văzut nota la sociologie. Şi nu de bucurie. 

Au curs lacrimi multe în faţa listelor cu rezultatele la Bac. Sunt cele mai bune rezultate din ultimii ani spun reprezentanţii Ministerului Educaţiei. La nivelul ţării, promovabilitatea este de 66,41%, cu 7 procente mai mare decât anul trecut şi cu 12% mai mult decât în 2013. Asta înseamnă aproape 15.000 de elevi în plus cu diplomă de bacalaureat.

Cei mai mulţi au aflat rezultatele de pe internet. Cei care au trecut, au vrut să-şi vadă însă numele şi pe liste, iar la ora 9 dimineaţa erau lipiţi de porţile şcolilor.

Cele mai ridicate procente de promovare s-a înregistrat în judeţele Cluj cu peste 82 de procente, Braşov, Bacău şi Sibiu. Rata de promovare în Capitală este de 68 la sută. Cu aproape 9 procente mai mare decât anul trecut..

Singurele judeţe cu o rată de promovare sub 50% sunt Giurgiu , Ilfov şi Teleorman.

Printre fericiţii care au luat BAC-ul sunt şi adolescenţi cu părinţi celebri. La Cluj, fiica fostului premier Emil Boc, Cezara, a luat BAC-ul cu nota 9,56.

Gigi Becali are şi el motive să fie mândru pentru că Alexandra, fiica lui mijlocie a trecut examenul maturităţii cu nota 9,43.

Şi fiica lui Adrian Enache a luat BAC-ul, dar e extrem de nemulţumită de notă. Diana a plâns în faţa listelor cu rezultate din cauza notei la sociologie care i-a scăzut media.

Cei care sunt nemulţumiţi de notele primite la Bacalaureat au avut patru ore la dispoziţie să depună contestaţii. Rezultatele după recorectare vor şi afişate vineri, 10 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bacalaureat 2015. Elevii cu părinţi celebri, emoţii în fața listelor cu rezultatele de la examene