Antena Meniu Search
x

Baia Mare: 45 de oameni au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara, dupa un botez

A fost alerta in Baia Mare, dupa ce 45 de oameni, printre care trei copii, au inceput sa se simta rau si au cerut ajutorul medicilor. Opt ambulante au preluat bolnavii si i-au dus la Spitalul de Boli Infectioase din oras, cu suspiciune de toxiinfectie alimentara

Vezi și

Petrecerea s-a transformat intr-un cosmar pentru zeci de invitati. Oamenii au inceput sa se simta rau imediat dupa ce au gustat din antreul compus din produse traditionale de porc si branzeturi. Ei au cerut, disperati, ajutorul medicilor.

42 de adulti si trei copii au fost predati pe mainile echipajelor de interventie. Opt ambulante au transportat pacientii la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare. Cei care n-au mai avut rabdare sa se intoarca autospecialele, au pornit spre spital in masinile personale. "Cred ca in aperitiv a fost, ca e ceva ce a mancat toata lumea", a spus unul dintre bolnavi.

Oamenii au petrecut impreuna la unul dintre cele mai luxoase restaurante din oras, la botezul nepotului unui fost deputat din judet. "Este vorba despre o suspiciune de toxiinfectie alimentara, in urma unui eveniment la un restaurant. Sunt forme de toxinfectie alimentara medie.Colegii medici veterinari au luat probele necesare si au inceput investigatiile de specialitate", a declarat Carmen Sima, directorul-adjunct al DSP Maramures.

Cei 42 de adulti au primit ingrijiri de specialitate si apoi au fost lasati sa mearga acasa. Cei trei copii au ramas, insa, internati peste noapte, sub atenta supraveghere a medicilor.

Acesta este cel de-al patrulea caz de toxiinfectie alimentara in masa din Maramures, din ultimele patru zile. Cel mai grav a avut loc saptamana trecuta, atunci cand 25 angajati ai Consiliului Judetean au ajuns la spital in urma chefului organizat de primarie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Baia Mare: 45 de oameni au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara, dupa un botez