Antena Meniu Search
x

Baia ta se va bucura de unul dintre aceste lavoare din noua gama!

Cand vine vorba despre amenajarea baii, nu ar trebui sa faci compromisuri: materialele si obiectele sanitare trebuie sa fie calitative. Orice schimbare in baie presupune de obicei spargerea unei bucati din perete sau pardoseala si suntem siguri ca nu iti doresti acest lucru.

de Redactia Observator

la 16.09.2020, 13:34

Pe piata poti gasi sute de modele de obiecte sanitare, iar pentru a-ti face alegerile mai usoare, iti prezentam in continuare cateva lavoare superbe si calitative. Acestea fac parte din gama noua de lavoare de la German Quality si suntem siguri ca vor fi pe placul tau!

Cum ti s-ar parea un lavoar freestanding? Acest concept a fost initial folosit pentru baile din industria ospitaliera, insa in ultimii ani a fost adaptat si pentru uz rezidential. Asa ca te poti bucura de un lavoar inedit, care va transforma total baia si care va fi punctul central de atractie al acesteia. Daca iti surade ideea, iti recomandam Besco Assos Lavoar 52x41 cm, negru. Este realizat din compozit, finisajul exterior este negru, iar cel interior alb si se monteaza pe pardoseala. Un astfel de lavoar permite montarea tevilor oricum iti doresti (fie prin podea sau prin perete) astfel incat sa nu arate inestetic.

In cazul in care preferi un lavoar cu montaj clasic, ce spui de unul care se fixeaza pe blat? In orice baie moderna, blatul ofera atat un aspect deosebit incaperii, dar este si foarte practic. Sugestia noastra este Olympia Metamorfosi Lavoar asimetric 55x42 cm, negru/alb. Dupa cum poti observa si din imagine, nu este un lavoar traditional, alb, ci este negru la exterior. Trebuie sa recunosti ca arata extrem de bine si nu ar trebui sa iti faci griji in privinta negrului, deoarece nu vor ramane urme inestetice (materialul este special conceput astfel incat sa permita curatarea facila si sa nu se depuna calcar).

Daca esti in cautarea unui lavoar cu dimensiuni generoase, care sa poata fi montat pe blat, iti recomandam Villeroy & Boch Artis Lavoar pe blat 58x38 cm, alb (optional bicolor). Acesta nu prezinta orificiu pentru baterie si nici preaplin, insa dispune de tehnologia TitanCeram multumita careia materialele se imbina astfel incat sa ofera rezistenta crescuta indiferent de forma lavoarului si design modern. Poti comanda acest lavoar pe alb sau poti opta pentru o varianta bicolora (sunt disponibile o multime de nuante).

Iti doresti un lavoar modern, cu margini drepte? Avem solutia ideala pentru tine: Duravit Vero Lavoar 60x47 cm, parte inferioara glazurata. Acesta poate fi montat pe perete sau pe mobilier, are preaplin si poate fi comandat in varianta fara orificiu sau in variantele cu unul sau trei orificiii (in functie de bateria pentru care vei opta). Partea inferioara a lavoarului este glazurata pentru un aspect lucios si pentru o intretinere mai usoara.

Ultimul produs pe care ti-l prezentam in aceasta serie de recomandari este Arthema New Attitude Lavoar 90x50 cm. Acesta este fabricat din ceramica alba, se monteaza pe mobilier, este prevazut cu preaplin si are un orificiu central pentru baterie. Este de preferat sa il achizitionezi cu o baza special conceputa pentru el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Baia ta se va bucura de unul dintre aceste lavoare din noua gama!