Antena Meniu Search
x

Băiatul unui senator din Iaşi a fost bătut măr, în plină stradă

Are doar 15 ani şi ieri seară, ieşise cu un amic în oraş. În centru, au fost abordaţi de un grup de tineri, iar Andrei a fost lovit cu pumnii şi picioarele

Vezi și

Are doar 15 ani şi ieri seară, ieşise cu un amic în oraş. În centru, au fost abordaţi de un grup de tineri, iar Andrei a fost lovit cu pumnii şi picioarele

El şi prietenul lui au reuşit să fugă, înainte de a fi răniţi mai rău. Părinţii băiatului au depus deja o plângere la poliţie, dar ieşenii sunt revoltaţi că mai mule grupări de romi atacă tot mai violent în ultima vreme şi au pus stăpânire pe oraş.

Adolescentul retrăieşte cu groază momentele prin care a trecut aseară, în plină stradă. Mergea să mănânce la un fast food din zona gării din Iaşi, împreună cu un prieten, atunci când a fost abordat din senin. Fiul senatorului n-a ripostat. A încasat lovitură după lovitură, timp de câteva minute. După ce a reuşit să scape din mâinile agresorilor şi s-a pus la adăpost, a sunat la 112.

Părinţii cred că totul are legătură cu un scandal mai vechi pe care ei îl au cu membrii clanului Tănase. Senatorul împarte cu ei aceeaşi curte, în cartierul Copou din oraş, după o executare silită.

La începutul anului, vecinii i-au tăiat senatorului şi conducta de gaze. Atunci, totul a fost surprins de camerele de supravegherele. Acum, senatorul şi familia lui nici măcar nu mai pot să intre în curte.

Familia parlamentarului aşteaptă acum un răspuns din partea poliţiştilor. Ei vor să afle exact cine l-a lovit pe fiul lor şi de ce.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Băiatul unui senator din Iaşi a fost bătut măr, în plină stradă