Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La Băile Felix, turiștii au sfiidat gerul Bobotezei din apele termale

În timp ce unii au înotat în marea extrem de rece, pentru a prinde crucile aruncate de preoţi, alţii au ales apele calde ale izvoarelor termale.

de Redactia Observator

la 07.01.2019 , 00:50

În timp ce unii au înotat în marea extrem de rece, pentru a prinde crucile aruncate de preoţi, alţii au ales apele calde ale izvoarelor termale. La Băile Felix, sute de turişti petrec Boboteaza în bazinele cu apă de aproape 40 de grade. Au fost şi curajoşi care s-au bucurat de zăpadă în costume de baie.

Deşi termometrele au arătat puţin sub zero grade, turiştii nu s-au sfiit să iasă la o bătaie cu bulgări, în costum de baie. Câţiva s-au aruncat cu totul în zăpadă.

O varianta mai blanda preferata de turistii din baile felix este un fel de baie finlandeza. ies din apa termala fierbinte, cei mai curajosi, si se duc la o frectie de zapada si apoi din nou in apa de 38 de grade.

Vezi și

Cum distracţia are nevoie şi de "combustibil", turiştii şi-au adus de acasă rezerve tradiţionale.

Masajul este foarte benefic. Este cum spunem noi, cireas de pe tort. dupa cateva zile de desmat atat fizic cat si culinar, colaborat cu apa calda, zapada de afara masajul este foarte bun.

Pentru o zi de distracţie la ştrandurile cu apă termală, turiştii au plătit câte 30 de lei. În Băile Felix, bazinele termale neacoperite sunt deschise tot anul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » La Băile Felix, turiștii au sfiidat gerul Bobotezei din apele termale