Antena Meniu Search
x

Un bărbat cu coronavirus a stat 30 de ore cu familia la telefon, înainte de a muri la spital

O femeie a mărturisit la postul de televiziunie CNN că a stat cu tatăl ei la telefon timp de 30 de ore, înainte ca acesta să fie răpus de noul coronavirus.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 22.04.2020, 17:15

Un bărbat cu coronavirus a stat 30 de ore cu familia la telefon, înainte de a muri la spital
Donald Adair s-a stins pe 6 aprilie 2020, într-un spital din New York, Statele Unite ale Americii - Danielle DiNatale / 13 One Photography
  • Donald Adair s-a stins la vârsta de 76 de ani
  • Familia a ținut legătura cu el prin telefon, până la final

Ca în mai toate cazurile de îmbolnăvire cu Covid-19, Abby Adair Reinhard nu a putut fi alături de tatăl ei, Donald Adair, în ultimele sale clipe.

O asistentă a fost cea care a mutat telefonul spitalului lângă bărbatul care se zbătea între viață și moarte, pentru ca familia să îi spună adio.

"A fost o mare binecuvânare. Mi-a permis să am un fel de încheiere... Am putut să spun ceea ce voiam să spun, știind că este sfârșitul, și chiar dacă nu am putut să-l văd și să îi strâng mâna, acea conexiune prin telefon a fost incredibil de valoroasă", a mărturisit femeia la emisiunea de pe CNN moderată de Anderson Cooper.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Nu prea putea vorbi, dar îl putea auzi cum respiră. La un moment dat adormeau, dar apoi cineva spunea <<te iubim, tată, suntem aici pentru tine>>", a povestit Adair Reinhard.

"I-am mulțumit pentru că a avut grijă de mine, pentru că m-a iubit. Mi-am cerut iertare, l-am iertat și am împărtășit amintiri. Îl puteam auzi cum suferă", a mai spus ea.

Adair Reinhard, precoupată până de curând de propria afacere de familie, amenințată de criza economică, a mărturisit că moartea tatălui ei a pus lucrurile în perspectivă: "Mi-a devenit limpede că totul este despre familie și despre iubire"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat cu coronavirus a stat 30 de ore cu familia la telefon, înainte de a muri la spital