Antena Meniu Search
x

Un bărbat care a distrus viețile a două femei, băgat după gratii de DIICOT

Un bărbat care a chinuit ani la rândul două femei a fost reținut de procurorii DIICOT și arestat preventiv. Individul le-a supus pe victime la chinuri inimaginabile, pentru a câștiga bani de pe urma lor.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 04.10.2019, 20:21

Un bărbat care a distrus viețile a două femei, băgat după gratii de DIICOT
Una dintre victime era forțată să bea apă cu sare, dacă nu face suficienți bani din cerșit - Profimedia Images (Stock)

Un bărbat care a chinuit ani la rândul două femei a fost reținut de procurorii DIICOT și arestat preventiv. Individul le-a supus pe victime la chinuri inimaginabile, pentru a câștiga bani de pe urma lor.

Procurorii de la DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova au fost cei care au reușit să-l depisteze pe bărbatul suspectat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, lovire și alte violențe și trafic de persoane.

Mai exact, în cursul anului 2014, C.B a ademenit o adolescentă de 15 ani, pe care apoi a dus-o în locuința sa, inducând-o în eroare și profitând de vulnerabilitatea ei. Ulterior, individul a agresat-o și, sub amenințare, a obligat-o să practice cerșetoria în centrul orașului Craiova. Totul, pentru 50 de lei pe zi.

Obligată să bea apă cu sare dacă nu făcea bani din cerșit

Bărbatul a dat dovadă de o cruzime fără margini. Potrivit comunicatului DIICOT, adolescenta era agresată fizic și obligată să bea apă cu sare dacă nu obținea suficienți bani din cerșit.

Nici rudele victimei nu au scăpat de amenințări. Li s-a interzis să ia legătura cu fata, mama acesteia fiind agresată fizic în momentul în care a căutat-o la domiciliul inculpatului.

Chinuită și lipsită de ajutor, adolescenta a avut mai multe episoade de depresie și a a încercat să-și ia viața, înghițând medicamente.

Dusă în Italia, tot la cerșit. Un român a salvat-o

"În perioada anilor 2015-2017, în mai multe rânduri, inculpatul C.B. împreună cu tatăl său, au transportat-o pe victima minoră în Italia, unde au cazat-o în diferite imobile din zona orașului Roma și au obligat-o să practice cerșetoria, fiind atent supravegheată de către cei doi", precizează procurorii.

Un român a fost cel care a salvat-o pe tânără, după ce, în cursul lunii iunie a anului 2017, a văzut-o cerșind desculță și neîngrijită pe stradă. Bărbatul a ajutat-o să ia legătura cu Ambasada României, care i-a eliberat un titlu de călătorie pentru a se reîntoarce în țară.

Doi ani mai târziu, pe 25 septembrie 2019, inculpatul s-a întâlnit întâmplător cu persoana vătămată, ocazie cu care i-a adresat o serie de insulte, amenințări, lovind-o cu pumnii și picioarele și doborând-o jos, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

O altă victimă, sedusă prin metoda Loverboy. Profitul - 3.000 de lire pe zi

În cursul anului 2018, anunță procurorii, individul a sedus o altă femeie, prin metoda Loverboy. La scurt timp, acesta a șantajat-o emoțional și, limitându-i libertatea de comunicare și de transport, a obligat-o să practice prostituția în Marea Britanie.

Circa 3.000 de lire pe zi câștiga C.B. din exploatarea victimei, în fiecare zi. Din bani își cumpăra haine, mâncare dar și droguri.

După ce persoana vătămată a sesizat autoritățile britanice, inculpatului C.B. i s-a cerut să părăsească Marea Britanie, primind interdicție de a mai sta în această țară. Calvarul femeii s-a reluat, de data aceasta în Dolj.

La întoarcerea în România, deși era însărcinată în luna a șaptea, persoana vătămată a fost obligată de către inculpatul C.B. să practice în continuare prostituția într-un apartament închiriat, clienții fiind recrutați prin publicarea unor anunțuri pe diferite site-uri de publicitate.

Obligată să cerșească, tot în Craiova

Nemulțumit de banii câștigați, bărbatul a continuat să o agreseze și, după ce victima a născut, i-a cerut să practice cerșetoria în centrul orașului Craiova, femeia fiind depistată în mai multe rânduri de Poliția Locală și amendată pentru acest lucru.

Pe 1 octombrie 2019 Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventiva a inculpatului pentru o perioada de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat care a distrus viețile a două femei, băgat după gratii de DIICOT