Antena Meniu Search
x

Bărbat găsit mort în casă, la Huși. A pierit de foame, uitat de lume, după ce nimeni nu i-a mai călcat pragul casei

Moarte cumplită pentru un bărbat de 61 de ani din Huși, care a rămas fără niciun ajutor după instituirea restricțiilor pe perioada stării de urgență.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 11.05.2020, 10:21

Bărbat găsit mort in casă, la Huși
Bărbat găsit mort in casă, la Huși - Pixabay
  • Bărbatul locuia singur, în condiții dificile, fără curent electric si fără vreo sursă de venit.
  • Vecinii spun că bărbatul nu a fost ajutat cu alimente în această perioadă, deși ar fi avut nevoie.

Bărbatul, despre care vecinii din cartierul Răiesti spun că ducea o viață grea, în singurătate și complet dependent de mila celor din jur, a fost găsit mort în casă.

O vecină a dat alerta la 112 după ce a sărit gardul curții bărbatului și a mers să verifice ce se întâmplă cu el. L-a găsit prăbușit în casă și, potrivit medicilor legiști, bărbatul era mort de mai multe zile.

Doru C. locuia singur, în condiții dificile, fãrã curent electric si fãrã vreo sursã de venit. Trãia doar din mila vecinilor, care îi mai ofereau ceva de mâncare. Ciudat este că, spun oamenii din cartier, desi s-ar fi încadrat în categoria persoanelor care ar fi putut fi ajutate cu alimente sau cu medicamente, pe pandemie, ei nu au văzut niciodatã vreun asistent social sau vreo fundatie care să îi aducã bietului om vreun ajutor.

„Nu am văzut pe nimeni, niciodată. Ce îi mai putea da câte un vecin, vreo pâine sau altceva, îi dădea, dar nu am văzut să îi bată în poartă vreun oficial, acum cu starea de urgență sau înainte. A murit singur și vai de capul lui. Dumnezeu să-l ierte, că tare amărât a fost în ultima parte a vieții. A muncit ani la rând, ca mecanic, dar când nu a mai putut a ajuns așa. Noi credem că a murit de foame și de sărăcie. Era un om cuminte, liniștit. Nu bea și era tare respectuos”, spun vecinii, potrivit vremeanoua.ro.

Primarul Ioan Ciupilan a anuntat că va verifica dacã era sau nu în evidenta asistentilor sociali pe care i-a trimis în teren pentru identificarea acestor cazuri.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Bărbat găsit mort în casă, la Huși. A pierit de foame, uitat de lume, după ce nimeni nu i-a mai călcat pragul casei